Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ χωρίς... παρουσιαστή!

Gazzetta team
Νέα εκπομπή στην ΕΡΤ χωρίς... παρουσιαστή!
Ένα νέο και πρωτότυπο talk show στην ΕΡΤ, στο οποίο δεν υπάρχει παρουσιαστής για να συντονίζει την συζήτηση μεταξύ καλεσμένων.

Το «Σημείο Συνάντησης» είναι η νέα ψυχαγωγική εκπομπής της ΕΡΤ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου και θα προβάλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15 από την ΕΡΤ1.

Σε κάθε επεισόδιο πρωταγωνιστές θα είναι γνωστά πρόσωπα, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές, κλπ, για να κάνουν μια ελεύθερη συζήτηση, γύρω από διαφορετικά θέματα.

Στο πρώτο επεισόδιο (24/02, 23:15. ΕΡΤ1) «φιλοξενούμενοι» της εκπομπής είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος, αφότεροι ηθοποιοί στο επάγγελμα.

Στο δεύτερο επεισόδιο (25/02, 23:15, ΕΡΤ1) κάθονται απέναντι η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη και η τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«"Σημείο Συνάντησης" είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:15.

Το νέο τοκ σόου της ΕΡΤ1, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, στηρίζεται σ’ ένα φρέσκο και πρωτότυπο εύρημα: δεν υπάρχει παρουσιαστής, δεν υπάρχει καλεσμένος.

Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά -και συνήθως ετερόκλητα- πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία κάνουν μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα.

Έτσι, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να επανασυστηθούν στο κοινό, καθώς αποκαλύπτουν πτυχές από τη ζωή τους που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει.

Eπεισόδιο 1ο: "Τόνια Σωτηροπούλου - Δημήτρης Μοθωναίος"

Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:15 στην ΕΡΤ1, οι πρώτοι φιλοξενούμενοι που κάνουν «ποδαρικό» στη νέα εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Οι δύο ηθοποιοί, ευδιάθετοι και χαλαροί όσο ποτέ, βρίσκονται για πρώτη φορά σε μία εκπομπή χωρίς την ύπαρξη παρουσιαστή-συντονιστή και συζητούν για όλα.

Μιλούν για την πρώτη τους γνωριμία και τη χημεία μεταξύ τους, την «ιδιόμορφη» σχέση τους με τα social media, τις πιο αμήχανες οντισιόν που έχουν βιώσει στην καριέρα τους και αναλύουν όλα εκείνα που διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους.

Πώς αντέδρασε η Τόνια όταν αναφέρθηκε σε λίστα από το έγκριτο Imdb ως η τέταρτη εξωτική καλλονή παγκοσμίως; Πώς έγινε viral η περσόνα «Αγκαπημένο» του Δημήτρη στα social media; Επίσης, στέκονται στην προσωπική τους ζωή και εξηγούν τι αναζητούν σε μία σχέση.

Eπεισόδιο 2ο: "Μαρία Κωνσταντάκη - Τζώρτζια Κεφαλά"

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:15 στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» φιλοξενείται η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη παρέα με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά.

Μέσα από ένα λεκτικό πινγκ-πονγκ ερωτοαπαντήσεων και με τρομερό χιούμορ απολαμβάνουμε τη χημεία των δύο καλλιτέχνιδων, οι οποίες συναντιούνται για πρώτη φορά στην εκπομπή, καθώς παρά τον αμοιβαίο θαυμασμό δεν τους είχε δοθεί αυτή η ευκαιρία μέχρι σήμερα.

Η Μαρία και η Τζώρτζια μιλούν για το παρελθόν τους, τις επιλογές τους στη ζωή και την επαγγελματική πορεία τους. Ήταν εύκολη η διαδρομή τους; Τι επιθυμούν για τη ζωή τους; Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Μαρίας και τι πραγματικά πιστεύει για το θεσμό του γάμου και τη μητρότητα; Από την άλλη, πώς συνδυάζει η Τζώρτζια την καριέρα της ως ροκ τραγουδίστρια με την οικογένεια;».