Τσιτσιπάς και Σάκκαρη live στην CosmoteTV

Gazzetta team
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη live στην CosmoteTV

bet365

Οι «μάχες» του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη παίρνουν θέση στα κανάλια της Cosmote TV.

Τις επόμενες αναμετρήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη για πρόκριση στους «8» του ATP 500 ABN AMRO World Tennis Tournament και του WTA St. Petersburg Ladies Trophy, αντίστοιχα, θα παρακολουθήσουν την Πέμπτη 13/2 οι φίλοι του τένις αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και Νο2 του ταμπλό, αφού επικράτησε με 2-1 του Πολωνού Χούμπερτ Χούρκατς, πήρε το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης του Ρότερνταμ. Στην επόμενη φάση του τουρνουά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Σλοβένο Αλιάζ Μπεντενέ, ο οποίος απέκλεισε με 2-0 σετ τον Μπενουά Περ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 16.00, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD.

Στους «16» του WTA St. Petersburg Ladies Trophy κατάφερε να προκριθεί η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη νίκη της επί της Βιτάλια Ντιατσένκο, με 2-1 σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια και Νο 21 της παγκόσμιας κατάταξης θα κληθεί να ξεπεράσει, την Πέμπτη (13/02) στις 12.00 (COSMOTE SPORT 7HD) το εμπόδιο της Αλιζέ Κορνέ, προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

Τελευταία Νέα