ΑΕΚ: Στη NOVA τα φιλικά της Πολωνίας

ΑΕΚ: Στη NOVA τα φιλικά της Πολωνίας

ΑΕΚ: Στη NOVA τα φιλικά της Πολωνίας

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη σεζόν 2019-20 και παράλληλα να διακριθεί στο Europa League, με τα κανάλια Novasports να καλύψουν τα φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ένωσης στην Πολωνία.

Στην Πολωνία θα βρεθούν οι «κιτρινόμαυροι», που υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο και με αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με στόχο να «δέσουν» και να εμφανιστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν.

Εκεί θα δώσουν τέσσερις φιλικούς αγώνες: 

7/7/2019
ΑΕΚ-Γκόρνικ Ζάμπρζε

12/7/2019
ΑΕΚ-Τρέντσιν

15/7/2019
ΑΕΚ-Μακάμπι Νετάνια

16/7/2019
ΑΕΚ-Στάλ Στάλοβα Βόλα

Μετά το πέρας των φιλικών αγώνων προετοιμασίας η ΑΕΚ θα «ριχτεί»στην ευρωπαϊκή πρόκληση του Europa League, έχοντας εξασφαλίσει το «καλό» εισιτήριο στον τρίτο προκριματικό γύρο. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν 8 και 15 Αυγούστου και ο αγώνας του Ολυμπιακού Σταδίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novasports. 

Στο διάστημα των κρίσιμων εβδομάδων για την ομάδα του Καρντόσο, οι φιλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν εκτός από τους αγώνες και όλες τις εξελιξεις στην ομάδα μέσα από το novasports.gr, καθώς ο ρεπόρτερ Γιώργος Βασιλείου θα βρίσκεται μαζί με την Ένωση στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο εξωτερικό.