Mε Captain τον Ιακωβάκη η «Novasports Running Team»!

Gazzetta team
Mε Captain τον Ιακωβάκη η «Novasports Running Team»!

bet365

Υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η ομάδα με τη συμμετοχή και ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα, έλαβε μέρος στον αγώνα δρόμου «11ος ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ»

Η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συμμετέχει και τη νέα σεζόν με δυναμικό τρόπο στις δρομικές διοργανώσεις που διεξάγονται ανά την Ελλάδα με τη “Novasports Running Team”. Η ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς στο πλαίσιο δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Πρώτο δρομικό αγώνισμα για τη νέα σεζόν, το “11ο IOANNINA LAKE RUN”, όπου η ομάδα - υπό την καθοδήγηση του Captain Περικλή Ιακωβάκη - συμμετείχε στον αγώνα των 5χλμ. σε μια πανέμορφη διαδρομή με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και παρουσία πλήθος κόσμου.
Η Nova, πέρα από τη συμμετοχή της “Novasports Running Team” που την αποτέλεσαν περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεόδωρος Βενετικίδης, Λάμπρος Ζαχαρός και Αλέξανδρος Νικολιάς, στήριξε τη δρομική διοργάνωση στην πόλη των Ιωαννίνων και ως Χορηγός Επικοινωνίας.
Την εμπειρία του τρεξίματος με τη “Novasports Running Team” απόλαυσαν, συνδρομητές, φίλοι και συνεργάτες που δήλωσαν συμμετοχή μέσα από τα Καταστήματα Nova της ευρύτερης περιοχής διεξαγωγής του αγώνα.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ http://www.novasports.gr/11os-guros-limnis-ioanninon και μάθετε περισσότερα για τη #NovasportsRunningTeam στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team

 

Τελευταία Νέα