Γυναίκα κατηγορεί τον Τόμπσον ότι είναι πατέρας του παιδιού της κι ότι η Καρντάσιαν το συγκάλυψε

Gazzetta team
Γυναίκα κατηγορεί τον Τόμπσον ότι είναι πατέρας του παιδιού της κι ότι η Καρντάσιαν το συγκάλυψε

bet365

Νέο δράμα για την οικογένεια Καρντάσιαν και νέα μπλεξίματα για τον παίκτη των Καβαλίερς.

Ξανά στο επίκεντρο είναι ο Τρίσταν Τόμπσον για τις... παρασπονδίες του.

Ο 29χρονος φόργουορντ είχε σχέση με την Κλόε Καρντάσιαν και απέκτησαν μαζί μία κόρη, την Τρου. Χώρισαν, όμως, αφού την απάτησε - με την κολλητή της ετεροθαλούς αδερφής της - ωστόσο πρόσφατα ξανάσμιξαν.

Δεν λένε, όμως, να ησυχάσουν...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο Τρίσταν Τόμπσον φέρεται να έχει κι άλλο παιδί, ένα γιο, με μια γυναίκα, αφού έκανε τεστ πατρότητας τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα, η οικογένεια Καρντάσιαν συγκάλυψε την ιστορία, αφού τα σχετικά έγγραφα εστάλησαν στο όνομα της αδερφής της Κλόε, Κιμ.

Η ανώνυμη γυναίκα ζήτησε και δεύτερο τεστ πατρότητας, καθώς υποψιάζεται ότι ο Τρίσταν Τόμπσον «πείραξε» το πρώτο δείγμα, ενώ τονίζει πως ήταν μόνο μαζί του εκείνο το διάστημα που έμεινε έγκυος και απειλεί ακόμα να δώσει και βίντεο στην δημοσιότητα από ερωτικές τους περιπτύξεις, ώστε να αποδείξει ότι έχει δίκιο.

Ο παίκτης των Καβαλίερς συμφώνησε να κάνει και δεύτερο τεστ στην κλινική που θέλει η ίδια, η οποία ανέφερε πως η Κλόε πλήρωσε κόσμο για να την κάνει να σωπάσει, επειδή ξέρει πολύ καλά τα... άπλυτα του Τόμπσον και μπορεί να τα βγάλει στη φόρα.

NBA NEWS FEED