Παρί - ΑΕΚ 0 - 0 το 1997 (vids)

Παρί - ΑΕΚ 0 - 0 το 1997 (vids)

Gazzetta team
Παρί - ΑΕΚ 0 - 0 το 1997 (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr σας θυμίζει την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Παρκ Ντε Πρενς κόντρα στην Παρί που της επέτρεπε να κάνει όνειρα για πρόκριση στα ημιτελικά.

Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια, η ΑΕΚ έκανε όνειρα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων... Κάτι που της το επέτρεπε η λευκή ισοπαλία που πήρε στο Παρκ Ντε Πρενς από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ένωση, με τον Πέτρο Ραβούση στον πάγκο στάθηκε όρθια στο Παρίσι, εγκλωβίζοντας τα αστέρια των γηπεδούχων, όπως ο Λεονάρντο, ο Ντέλι Βαλντέζ και ο Λοκό.

Μάλιστα, στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Παρί, με την κεφαλιά του Βαλντέζ, ο Ηλίας Ατματζίδης φώναξε παρών, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη, αν ο Ντέμης Νικολαΐδης έβρισκε δίχτυα...

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, όμως στη ρεβάνς οι Γάλλοι κέρδισαν 3-0 και πέρασαν εκείνοι στα ημιτελικά.

ΑΕΚ: Ατματσίδης, Μπορμπόκης, Κασάπης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Βλάχος, Κετσπάγια, Σαβέβσκι (90′ Κοπιτσής) Μαχαιρίδης (72′ Ντόμπος) Μπατίστα, Νικολαΐδης (82′ Μαρτσέλο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα