Σαν σήμερα: Το «διπλό» του ΠΑΟΚ επί της Ντόρτμουντ (pics & vid)

Gazzetta team
Σαν σήμερα: Το «διπλό» του ΠΑΟΚ επί της Ντόρτμουντ (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ επισκέφθηκε τη «Signal Iduna Arena» και νίκησε με 0-1 τη Ντόρτμουντ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με ιστορική σημασία, αφού ήταν το πρώτο επί γερμανικού εδάφους για τους Θεσσαλονικείς.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η υπόθεση της πρόκρισης είχε κριθεί, με τον ΠΑΟΚ να έχει μείνει σίγουρα εκτός των πρώτων δυο θέσεων που οδηγούσαν στους «32» της διοργάνωσης και τη Ντόρτμουντ να έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Παρ' όλα αυτά, το γόητρο του κινήτρου ήταν σημαντικό για την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, που είχε οδηγήσει τους Θεσσαλονικείς σε μια σπουδαία νίκη μέσα στη Βεστφαλία απέναντι στο σύνολο του Τόμας Τούχελ.

«Δράστης» ήταν ο Μακ, που σκόραρε στο 33' κι έδωσε προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους». Έκτοτε οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, δίχως να καταφέρουν τελικά να πετύχουν κάποιο γκολ, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει στο τελικό σφύριγμα του Γκεστράνιους, που φέτος διαιτήτευσε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μαζί με τους οπαδούς του μια σπουδαία νίκη, την πρώτη στη Γερμανία.

Οι συνθέσεις:

Ντόρτμουντ (Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (Βάιγκλ 46΄), Γιανουζάι, Ρόις (Μχιταριάν 46΄), Καγκάβα (Ομπαμεγιάνγκ 66΄), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (Ροντρίγκες 77΄), Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (Λέοβατς 66΄), Μπερμπάτοφ (Σάμπο 71΄).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα