Σαν σήμερα: Οταν το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Λάτσιο στη Ριζούπολη (pics & vid)

Σαν σήμερα: Οταν το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Λάτσιο στη Ριζούπολη (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Σαν σήμερα: Οταν το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Λάτσιο στη Ριζούπολη (pics & vid)

bet365

Το ημερολόγιο έγραφε 2 Δεκεμβρίου 2004 όταν το Αιγάλεω έδινε το μεγαλύτερο «ραντεβού» της ιστορίας του απέναντι στη Λάτσιο για την 4η αγωνιστική του Κυπέλλου UEFA και πανηγύρισε ιστορική ισοπαλία με 2-2.

Σε μια ευρωπαϊκή περιπέτεια δίχως αποτέλεσμα, αλλά γεμάτη εμπειρίες, για το Κύπελλο UEFA της σεζόν 2004/05 το Σίτι κλήθηκε να αντιμετωπίσει τους «λατσιάλι» στους ομίλους της διοργάνωσης, καταφέρνοντας να τους δει στα «μάτια» και να πανηγυρίσει έναν ιστορικό βαθμό στο φινάλε.

Μόλις στο 8' ο Χλωρός έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τον Μούτσι να ισοφαρίζει λίγο αργότερα (13'). Ο ίδιος παίκτης έδωσε προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου στους Ιταλούς (36'), όμως ο Αγρίτης ισοφάρισε σε 2-2 στο 54' κι έδωσε ενδιαφέρον ως το τέλος στο παιχνίδι.

Το τελικό 2-2 σήμανε την πρώτη βαθμολογική επιτυχία για το Αιγάλεω, που μετά την ήττα από τη Μίντλεσμπρο στην πρεμιέρα, κατάφερε να πανηγυρίσει στην έδρα του και να κάνει για άλλον έναν λόγο αξέχαστη τη σεζόν!

Οι συνθέσεις:

Αιγάλεω: Κλάεβιτς, Παπουτσής, Τσάτσος, Ψωμάς, Λιαπάκης, Σκοπελίτης (46 Μπάρκογλου), Φωτάκης (76 Χατζής), Χρήστου, Χλωρός, Μακρής, Μανουσάκης (46 Αγρίτης)

Λάτσιο: Περούτσι, Όσκαρ, Νταμπό, Ντι Κάνιο (68 Πάντεφ), Σέζαρ, Μούτσι, Μανφρεντίνι (66 Ιντσάγκι), Λιβεράνι (74 Σιβίλια), Όντο, Κόουτο, Σέριτς

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα