«Κάρφωσε» και τη Γιουνάιτεντ κι έκανε το 11x11 ο Βάρντι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Κάρφωσε» και τη Γιουνάιτεντ κι έκανε το 11x11 ο Βάρντι (vid)

bet365

Ιδιαίτερη ημερομηνία η 28η Νοέμβρη για τον Τζέιμι Βάρντι, αφού σαν σήμερα, πριν από τρία χρόνια, κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ διαδοχικού σκοραρίσματος στην Premier League από τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και έφτασε στα 11 σερί ματς με γκολ, απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η... θεότρελη πορεία της Λέστερ μέχρι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον Μάιο του 2016, είχε να επιδείξει μια σπουδαία επίδοση από έναν εκ των μεγαλύτερων πρωταγωνιστών μιας ομάδας από την οποία δύσκολα βρίσκει κανείς, ακόμα και σήμερα έπειτα από αναλύσεις και σκέψεις, κάποιον που να υστέρησε.

Ο Βάρντι, κατάφερε να βρει δίχτυα σε 11 διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος (συνολικά 14 γκολ) και να ξεπεράσει τα 10 ματς στα οποία σκόραρε ανελλιπώς ο Φαν Νίστελροϊ, πίσω στο 2003, με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος στράικερ των «αλεπούδων», στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με τους «κόκκινους διαβόλους», σαν σήμερα, το 2015 στο King Power Stadium, κατάφερε κάτι μοναδικό, δίχως όμως να ισοφαρίσει και την επίδοση του Τζίμι Νταν από το μακρινό 1931-1932, όταν τότε ο άλλοτε άσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε σκοράρει non-stop σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα