Σαν σήμερα: Η «πεντάρα» του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Σαν σήμερα: Η «πεντάρα» του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα (pics & vid)

bet365

Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα στο Κύπελλο UEFA 2008/09 με 5-1, με ένα τρομερό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών που έκαναν «πάρτι» απέναντι στον... αμούστακο Νταβίντ Λουίζ!

Η βραδιά δεν είχε τη «λάμψη» του Champions League, στο οποίο ήταν συνηθισμένοι για χρόνια οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο το μέγεθος της Μπενφίκα και η σπουδαία επιθετική επίδοση έχουν καταστήσει αξέχαστο το βράδυ της 27ης Νοεμβρίου 2008 για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Με τον Γκαλέτι να ανοίγει το σκορ μόλις στο 1' και τους Πατσατζόγλου (27'), Ντιόγκο (24') και Μπελούτσι (44') να πανηγυρίζουν επίσης, ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε... τρομοκράτησε τους Λουζιτανούς, που μείωσαν μεν με τον Νταβίντ Λουίζ (33'), αλλά είδαν τον Ντιόγκο να σκοράρει ξανά στο 53', φεύγοντας συντετριμμένοι από το «Καραϊσκάκης».

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Άντζας, Παπαδόπουλος, Μπελούτσι (69' Όσκαρ), Ντουντού, Πάντος, Γκαλέτι (59' Λέτο), Τζόρτζεβιτς, Ντιόγκο (69' Κοβάσεβιτς)

Μπενφίκα: Κιμ, Ρέγες, Περέιρα, Αμορίμ (59' Μπαλμπόα), Μπίνγια, Γκόμεζ (56' Ουρέτα), Λουίζ, Ριμπέιρο, Γέμπντα (76' Μαρτίνς), Σίντνεϊ, Σουάσο

Θυμηθείτε τις στιγμές:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα