Όταν ο 14χρονος Φρέντι Αντού υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο (vids)

Όταν ο 14χρονος Φρέντι Αντού υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο (vids)

Gazzetta team
Όταν ο 14χρονος Φρέντι Αντού υπέγραφε το πρώτο του συμβόλαιο (vids)

bet365

Σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια ο 14χρονος Φρέντι Αντού, ο οποίος στη συνέχεια πέρασε και από τον Άρη, είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την DC United.

Ένα ταλέντο που έμεινε... ταλέντο! Στις 18 Νοεμβρίου του 2003, ο 14χρονος τότε Φρέντι Αντού θα υπέγραφε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την DC United.

Ο Αμερικανός, με ρίζες από την Γκάνα, ταλαντούχος επιθετικός ήταν το νέο αστεράκι εκείνης της εποχής και όλοι θεωρούσαν ότι στο μέλλον θα γινόταν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τελικά όλες οι προβλέψεις έμειναν στα λόγια γιατί στα γήπεδα ο Αντού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν.

Ο Αντού είχε περάσει και από τη χώρα μας το 2010, υπογράφοντας στον Άρη, με τον οποίο είχε πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές, σκοράροντας και δύο γκολ απέναντι σε Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και Ξάνθη για το κύπελλο.

Σήμερα ο 29χρονος Αντού αγωνίζεται στους Λας Βέγκας Lights στο USL των ΗΠΑ.

Θυμηθείτε τα δύο γκολ που είχε σκοράρει με τη φανέλα του Άρη, αλλά και φάσεις από την καριέρα του:

 

Τελευταία Νέα