Ο Τέρι έγινε μέχρι και... τερματοφύλακας για το καλό της Τσέλσι (pics & vid)

Ο Τέρι έγινε μέχρι και... τερματοφύλακας για το καλό της Τσέλσι (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Τέρι έγινε μέχρι και... τερματοφύλακας για το καλό της Τσέλσι (pics & vid)

bet365

Captain, Leader, Legend και... Goalkeeper! Ο Τζον Τέρι χρειάστηκε να υπερασπιστεί και την εστία της αγαπημένης του Τσέλσι όταν προέκυψε ανάγκη, βάζοντας τη φανέλα του τερματοφύλακα και τα γάντια, σαν σήμερα, πριν από 12 χρόνια!

Με τον Πετρ Τσεχ αλλά και τον Κάρλο Κουντιτσίνι να τραυματίζονται και να μη μπορούν να συνεχίσουν σε παιχνίδι απέναντι στη Ρέντινγκ στο «Μαντέσκι», ο Τζον Τέρι, ως ηγέτης των «μπλε», δεν το σκέφτηκε και πολύ για να φωνάξει «εγώ» όταν έγινε το ερώτημα για τον παίκτη που θα αναλάμβανε να ολοκληρώσει εκείνο το ματς πρωταθλήματος κάτω απ΄τα δοκάρια στην τρομερή ανάγκη που είχε η Τσέλσι λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τη 15η Οκτώβρη του 2006, λοιπόν, ο θρυλικός αμυντικός του λονδρέζικου κλαμπ και νυν βοηθός προπονητή στην Άστον Βίλα έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση, κράτησε το «μηδέν» στην εστία του για να χαρίσει στους «μπλε» τους τρεις βαθμούς με το τελικό 1-0 επί των «royals».

Σ' εκείνο το ματς, ο Πετρ Τσεχ αποκόμισε τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από χτύπημα που δέχθηκε από τον Στίφεν Χαντ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα ο πολύπειρος τερματοφύλακας ν' αγωνίζεται πλέον μόνιμα με την κάσκα, προκειμένου να μην διατρέξει ξανά κίνδυνο...

Ο Κουντιτσίνι που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο για να τον αντικατέστησε, χτύπησε στις καθυστερήσεις έπειτα από σύγκρουση με τον Σονκό και μάλιστα για λίγα δευτερόλεπτα έμεινε αναίσθητος.

Ο Τζον Όμπι Μίκελ είχε αποβληθεί, οι αλλαγές είχαν εξαντληθεί για την Τσέλσι και κάπως έτσι ο Τζον Τέρι ολοκλήρωσε το παιχνίδι στα γκολπόστ, με τη γκρι εμφάνιση και τα γάντια. Οι «μπλε» στο σφύριγμα της λήξης είχαν μείνει με εννέα παίκτες, αλλά πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη, με τον εμβληματικό ηγέτη της ομάδας να προσφέρει αμέσως εκεί που υπήρξε ανάγκη...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα