Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

bet365

Ο Φετφατζίδης έβαζε και μοίραζε γκολ, οι Μήτρογλου, Σάμαρης σήκωσαν την κούπα στην Πορτογαλία, ο Σκαρλατίδης πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, ενώ ο Ταχτσίδης έδωσε μία ασίστ. Αναλυτικά οι επιδόσεις των «Ελλήνων του Εξωτερικού».

Κούπα, γκολ και ασίστ, περιλαμβάνει το μενού αυτού του Σαββατοκύριακου για τους Έλληνες του εξωτερικού. Το δίδυμο των Μήτρογλου-Σάμαρη σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή στην Πορτογαλία, ο Γιάννης Φετφατζίδης πέτυχε δύο γκολ και μία ασίστ στη νίκη της Αλ Αχλί επί της Αλ Φατέχ, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έδωσε την ασίστ για το γκολ της Τζένοα επί της Αταλάντα, ενώ τέλος ο Σίμων Σκαρλατίδης πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στη νίκη της Άουε με 3-0 επί της Μίνστερ.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν, όπου η «τσιαλορόσι» πήραν τη νίκη με 3-1. Στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του χάνει τον Μπάκα, αλλά η φάση έγινε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης όπου τα πάντα είχαν κριθεί.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της Ρόμα επί της Μίλαν με 3-1


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Κάρπι με 2-1, χωρίς να φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Παναγιώτης Κονέ (Φιορεντίνα): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Λάτσιο.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Tζένοα): Μπήκε στο 52ο λεπτό της εντός έδρας ήττας από την Αταλάντα με 2-1 και έξι λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ για να ισοφαρίσει προσωρινά η ομάδα του.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Παλέρμο με 3-2.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γιουβέντους στο Τορίνο, όπου η Σαμπντόρια γνώρισε την ήττα με 5-0.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Ήταν εκτός αποστολής στο 0-0 με την Βερόνα.

Σάββας Γκέντζογλου (Μπάρι): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη επί της Μπρέσια με 3-2.

Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 3-2 επί της Μπρέσια.

Γιώργος Μακρής (Πίζα): Δεν χρησιμοποιήθηκε στην εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ματσερατέζε.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Βασικός στην εντός έδρας ισοπαλία της Ντόρτμουντ (2-2) με την Κολωνία. Στο πρώτο γκολ έχει χάσει τον Μοντέστε, που ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στη νίκη με 3-2 επί της Ίγκολσταντ.

Κώστας Σταφυλίφης (Άουγκσμπουργκ): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα από το Αμβούργο με 3-1.

Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη): Βασικός και στα 90 λεπτά του ισόπαλου εντός έδρας παιχνιδιού με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Χάρης Μαυρίας (Φορτούνα Ντίσελντορφ): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Μπραουνσβάικ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 84ο λεπτό, αμέσως μετά δηλαδή από το γκολ με το οποίο η ομάδα του «κλείδωσε» τη νίκη.

Βαγγέλης Παυλίδης (Μπόχουμ): Έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, παίζοντας στα 12 τελευταία λεπτά της εκτός έδρας νίκης με 4-2 επί της Χέιντενχαίμ.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Δεν ήταν στην αποστολή για τη νίκη με 2-1 επί της Άλεν, εκτός έδρας.

Σιμων Σκαρλατίδης (Άουε): Βασικός και σκόρερ του δεύτερου γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στη νίκη επί της Μίνστερ με 3-0.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Άαλεν): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα από την δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης με 2-1.

Σπύρος Φουρλάνος (Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ): Δεν ήταν στην αποστολή για την ήττα με 2-1 από την Διναμό Δρέσδης, εκτός έδρας.

Γιάννης Καρσανίδης (Βιρτζμπουργκερ Κίκερς): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Μάγκντεμπουργκ με 1-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 65ο λεπτό.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Καράμπελας (Βαγιαδολίδ): Βασικός στην εντός έδρας νίκη επί της Αλμπαθέτε με 1-0.

Νίκος Βέργος (Έλτσε): Μετά από καιρό ήταν στην αποστολή και τελικά μπήκε στο 76ο λεπτό του ισόπαλου 1-1 εντός έδρας παιχνιδιού με την Χιρόνα.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας παιχνίδι με την Σάντερλαντ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Μπήκε στο 53ο λεπτό της νίκης με 4-1 επί της Μαδέιρα, με την οποία η Μπενφίκα κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Ξεκίνησε βασικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο 73ο λεπτό της νίκης με 4-1 επί της Μαδέιρα, που έδωσε στην Μπενφίκα το πρωτάθλημα.

ΒΕΛΓΙΟ
Νίκος Καρέλης (Γκενγκ): Μπήκε στο 46ο λεπτό της ήττας με 2-1 από την Οστάνδη, εκτός έδρας, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 1-0 επί της Κορτράικ.

Σωτήρης Νίνης (Σαρλερουά): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη επί της Κορτράικ με 1-0, αλλά αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό.

Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σαρλερουά, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0.

Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ): Βασικός στην ήττα της ομάδας του από την Σαρλερουά με 1-0, εκτός έδρας.


ΑΥΣΤΡΙΑ
Χαράλαμπος Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς): Ήταν εκτός αποστολής στην ήττα με 3-0 από την Αούστρια στην Βιέννη.

Τάσος Αυλωνίτης (Στουρμ Γκρατς): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αούστρια, όπου η Στουρμ γνώρισε την ήττα με 3-0.

Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Λόγω του τραυματισμού δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Αντμίρα.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Γιώργος Σαρρής (Ερσιγιεσπορ): Ήταν εκτός αποστολής για την εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σαμσουνσπορ.

OΥΓΓΑΡΙΑ
Ηλίας Ιγνατίδης (Βάσας): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της ΜΤΚ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Σλόβαν Μπρατισλάβας): Μπήκε στο 70ο λεπτό του ισόπαλου 1-1 εκτός έδρας παιχνιδιού με την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Κυριάκος Σαββίδης (Ζέμπλιν): Ήταν εκτός αποστολής για το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Νίκος Παντίδος (Ντούκλα Μπάνσκα Μπίστριτσα): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Νόβε Μέστο.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Μακάμπι Νετάνια, αλλά έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό.

Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 0-0 παιχνίδι με την Μακάμπι Πετάχ Τίκβα.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί): Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης με 3-2 επί της Αλ Φατέχ, καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας και έδωσε την ασίστ για το τρίτο.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Μπήκε στο 87ο λεπτό της νίκης με 3-2 επί της Αλ Φατέχ.



ΣΟΥΗΔΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Ακρόπολις): Μπήκε στο 74ο λεπτό του ισόπαλου 1-1 εντός έδρας παιχνιδιού με την Βαστέρας.

Παύλος Μητρόπουλος (Ακρόπολις): Βασικός στο ισόπαλο 1-1 με την Βαστέρας.

Κώστας Σταυροθανασόπουλος (Ακρόπολις): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας 1-1 με την Βαστέρας, αλλά αντικαταστάθηκε στο 74ο λεπτό.

HΠΑ
Γιώργος Σαμαράς (Ράγιο Οκλαχόμα): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι με την Τάμπα Μπέι Ρόουντις.

Βασίλης Αποστολόπουλος (Ρότσεστερ Ρίνος): Eίδε από τον πάγκο το ισόπαλο χωρίς γκολ, εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάρλοτ Ιντιπέντενς.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Τσάρλεστον Μπάτερι): Eίδε από τον πάγκο τη νίκη με 2-0 επί της Τορόντο.

*Η Λουγκάνο των Τάσου και Χρήστου Δώνη και η Σιόν του Γκέκα, παίζουν σήμερα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα