Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Ανδρέας Σάμαρης με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μορεϊρένσε, ξεχώρισε από τους Έλληνες του Εξωτερικού αυτή την εβδομάδα.

Στο όνομα του Ανδρέα Σάμαρη ακούει ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, στους Έλληνες του εξωτερικού, καθώς ο μέσος της Μπενφίκα ξεχώρισε με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μορεϊρένσε... Σκόρερ θα μπορούσε να είχε χριστεί και ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά το δοκάρι είχε άλλη γνώμη, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Μανωλάς στη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους με 2-1.

Εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για τους Ελληνες του εξωτερικού, με το ματς της Εθνικής κόντρα στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016 να πλησιάζει. Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.80 τη νίκη της ελληνικής ομάδας.



ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση, κόντρα σε μία κακή Γιουβέντους. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκαν οι «Τζιαλορόσι», καθώς προήλθε από λάθος στο κέντρο του γηπέδου.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ήταν εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», όπου η Ρόμα κέρδισε 2-1.


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Παλέρμο με 1-0. Δεν δέχθηκε πίεση, καθώς η Ουντινέζε έπαιζε μονότερμα τους φιλοξενούμενους, αλλά στην μοναδική φάση που έκαναν προδόθηκε από την άμυνά του, που δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά από τον Ριγκόνι.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Μπήκε αλλαγή στο 58ο λεπτό του παιχνιδιού με την Παλέρμο, βοήθησε την ομάδα του να δημιουργήσει ευκαιρίες, είχε και αυτός μία με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Στέφανο Σορεντίνο απέκρουσε, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Tζένοα): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της Τζένοα επί της Βερόνα με 2-0.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Τζένοα με 2-0, έχοντας και αυτός μερίδιο ευθύνης στην αδράνεια της άμυνάς του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τζένοα.

Μάριος Οικονόμου (Βερόνα): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπολόνια στην εντός έδρας ήττα από την Σασουόλο με 1-0.


ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Βασικός στη νίκη με 3-1 επί της Χέρτα, έχοντας καλή απόδοση και χωρίς να έχει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η Μπορούσια.

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο, που έληξε με τους «Βαυαρούς» να κερδίζουν 3-0.

Κώστας Σταφυλίφης (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ίνγκολσταντ, όπου η Άουγκσμπουργκ γνώρισε την ήττα με 1-0.


Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Δυναμό Δρέσδης που έγινε στην Βρέμη και το οποίο οι φιλοξενούμενοι το κέρδισαν με 2-1.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Μπορούσια με 1-0 από την Άαχεν.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Άαλεν): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ισοπαλία με την Χάνσα Ρόστοκ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό.

Γιάννης Καρσανίδης (Βέρζουρμπουργκερ Κίκερς ): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας νίκη επί της Άουε, αλλά έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό και ενώ η ομάδα του είχε πετύχει το γκολ που χρειαζόταν.

Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Ράτινγκεν.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Ήταν εκτός αποστολής του παιχνιδιού με την Μπόχολτ (2-2) λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπάγερν για την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Μπάγρεουθ.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Eίδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Γκέτερσλοχ με 2-0.

Φώτης Κατίδης (Mόναχο 1860 II): Eίδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του (1-1) με την Ίνγκολσταντ.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 0-0 με την Λας Πάλμας, καθώς δεν υπολογίζεται.

Νίκος Βέργος (Έλτσε): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο Β'΄.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Έπαιξε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σίτι, όπου η Γουότφορντ γνώρισε την ήττα με 2-0, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στην πλευρά του από τον Νάβας και τον Φερναντίνιο που σκόραρε από εκεί.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στη νίκη της Μίντλεσμπορ με 3-1, εκτός έδρας, επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Όχι απλά ήταν βασικός στη νίκη με 3-2 επί της Μορεϊρένσε, αλλά πέτυχε και ένα καταπληκτικό γκολ στο 76'.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Καλή εμφάνιση από τον Έλληνα επιθετικό στη νίκη με 3-2 επί της Μορεϊρένσε, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να είχε συνδυαστεί και με ένα γκολ, αλλά η κεφαλιά του στο 68΄σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Έβγαλε όμως την ασίστ για το γκολ του Σάμαρη.



ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χέρακλες, στο οποίο η Τβέντε γνώρισε την ήττα με 2-0.

Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Ήταν και πάλι βασικός, μόνο που αυτή την φορά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ναϊμένγκεν.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Δεν ήταν στην αποστολή της Τσβόλε για το ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι με την Χέρενφεν λόγω του τραυματισμού του.

ΒΕΛΓΙΟ
Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκενγκ, όπου η Σαρλερουά γνώρισε την ήττα με 2-0.

Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Moυσκρόν, αλλά έγινε αλλαγή στο 57ο λεπτό, πριν η ομάδα του πάρει τη νίκη με γκολ στο 87'.


Κώστας Ρουγκάλας (Λέουβεν): Βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Σιντ Τρούιτεν, όπου η ομάδα του κέρδισε 1-0.

Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης (Γκεντ Ζεχέιβεν): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Άκρεν με 2-0.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Χαράλαμπος Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του για την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Σάλτσμπουργκ.

Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Βασικός σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Μάτερσμπουργκ, όπου η Ραπίντ γνώρισε την ήττα με 4-2.

ΕΛΒΕΤΙΑ
Τάσος Δώνης (Λουγκάνο): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας ήττα από την Λουκέρνη με 1-0.


ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας
(Εσκισεχίρσπορ): Βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Ρίζεσπορ που έληξε 1-1, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Μακάμπι Χάιφα.

Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ): Έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού με την Ιρόνι Κιριάν Σμόνα, όπου η Χάποελ γνώρισε την ήττα με 3-0.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Αλ Κχαλίζ.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη με 4-0 επί της Αλ Κχαλίζ.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Έπαιξε βασικός σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Ροβανιέμι, όπου η Ίντερ Τούρκου κέρδισε με 2-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα