Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

O Γκέκας άνοιξε λογαριασμό στην Τουρκία, ενώ οι Καρνέζης και Κονέ είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην μεγάλη νίκη της Ουντινέζε από της Γιουβέντους.

Νέο λογαριασμό γκολ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, άνοιξε ο Φάνης Γκέκας στην Τουρκία. Ο έμπειρος επιθετικός βρήκε τρεις φορές δίχτυα στη νίκη επί της Σίβασπορ με 4-2, με αποτέλεσμα να είναι για ακόμη μία φορά το πρόσωπο της αγωνιστικής στην γειτονική χώρα. Από εκεί και πέρα, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έλληνες της Ουντινέζε, καθώς ο Ορέστης Καρνέζης έδιωχνε ότι πήγαινε προς την εστία του, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ έβγαλε την ασίστ του «χρυσού γκολ» της νίκης επί της Γιουβέντους με 1-0.

Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός στην εκτός έδρας ισοπαλία της Ρόμα με την Βερόνα (1-1), έχοντας σχετικά καλή απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έκανε ένα λάθος, το οποίο όμως δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Βερόνα, ως αριστερό μπακ. Είχε καλή παρουσία, όμως στο γκολ που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι από τον Γιάνκοβιτς φέρει ευθύνη, καθώς χάνει το μαρκάρισμά του.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός σε όλο το ματς με την Ρόμα στο «Μαρκ Αντόνι», έχοντας καλή απόδοση.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Ρόμα (1-1).


Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τζένοα): Mπήκε αλλαγή στο 68ο λεπτό του παιχνιδιού με την Παλέρμο, όπου η Τζένοα γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Καταπληκτική εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γιουβέντους, όπου η Ουντινέζε κέρδισε με 1-0.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Εξαιρετική παρουσία και από τον έτερο Έλληνα της Ουντινέζε στην εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους με 1-0. Ο διεθνής μέσος με μία καταπληκτική σέντρα έδωσε την ασίστ για το γκολ της ομάδας, ενώ προς το τέλος του αγώνα είχε την ευκαιρία να χριστεί και σκόρερ, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Είχε πολύ δουλειά στο «Ολύμπικο» κόντρα στην Λάτσιο (2-1), όμως σε γενικές γραμμές, παρά την ήττα της ομάδας του, η απόδοσή του ήταν ικανοποιητική.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Λόγω ενός μικροτραυματισμού δεν έδωσε το παρών στην εκτός έδρας νίκη της Μπορούσια επί της Ίνγκλοσταντ με 4-0.

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Μπήκε στο 89ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης της Λεβερκούζεν στο Ανόβερο με 1-0.

Κώστας Σταφυλίφης (Άουγκσμπουργκ): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα αμυντικό στην εκτός έδρας ισοπαλία της Άουγκσμπουργκ (1-1) επί της Άιντραχτ. Βοήθησε τόσο ανασταλτικά, αλλά και δημιουργικά, όμως το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε η ομάδα του στο 86' αδικεί την παρουσία του, καθώς στην λάθος πάσα από την οποία ξεκινάει η φάση, του έχει γίνει φάουλ.
Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας νίκη επί της Ντούισμπουργκ με 2-0.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ισοπαλία της Βέρντερ με την Μάγκντεμπουργκ (1-1).

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Έπαιξε σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Λότλε, όπου η Μπορούσια αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Άαλεν): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα των Στουτγκάρτερ Κίκερς που έληξε 0-0.

Θανάσης Ραπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την Φρέιμπεργκ με 3-1.

Αναστάσιος Κετσεμανίδης (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας ήττα των Κίκερς από την Φρέιμπεργκ με 3-1.


Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου ΙΙ): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Σάλντινγκ Χέινινγκ.

Γιάννης Καρσανίδης (Βέρζουρμπουργκερ Κίκερς): Δεν έπαιξε στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Σόνενχοφ με 1-0.



Παναγιώτης Αρναούτογλου (Καρλσρούη ΙΙ): Ήταν εκτός αποστολής στην ήττα με 2-0 από την Σαντχάουζεν.

Αλέξανδρος Τανίδης (Λένεμπουργκερ Χάνσα): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα της Ζενκτ Πάουλι που έληξε 3-3.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Λένεμπουργκερ Χάνσα): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία με την δεύτερη ομάδα της Ζενκτ Πάουλι (3-3).

Θεόδωρος Γκανίτης (Ροτ Βέις Έρφουρτ ΙΙ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρλέμπεν που έληξε 1-1, αλλά μπήκε αλλαγή στο 65ο λεπτό.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στο εντός έδρας 1-1 με την Θέλτα.

Νίκος Βέργος (Έλτσε): Μπήκε στο 77ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Πονφεραντίνα, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να έχει κάποιο βαθμολογικό κέρδος.

Κώστας Σαμαρόπουλος (Θιουδάδ): Δεν ήταν στην αποστολή της Θιουδάδ στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Μανθανάρες.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ισοπαλία με την Σαουθάμπτον, αλλά αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στην εντός έδρας ήττα της «Μπόρο» με 1-0 από την Μπρίστολ.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της U-21 με την Τότεναμ, όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε στο χέρι από πτώση σε διαφημιστική πινακίδα, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν στο βασικό σχήμα της Μπενφίκα στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Αρούκα, αλλά έγινε αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρούκα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Δεν ήταν στην αποστολή της Τβέντε για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσβόλε, που έληξε 2-1.

Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εκτός έδρας ισοπαλία της Βίλεμ επί της Άαλκμαρ (0-0).

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του τραυματισμού του δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη επί της Τβέντε με 2-1.

ΒΕΛΓΙΟ
Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην εντός έδρας ισοπαλία της Σαρλερουά (0-0) κόντρα στην Βέστερλο.

Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Γάνδη που έληξε 0-0, αλλά έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό.

Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Σεντ Τρούιτεν): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη επί της Γκενκ με 3-1.

Κώστας Ρουγκάλας (Λέουβεν): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Μαλίν, παίζοντας στην αριστερή άκρη των τριών στόπερ, αλλά έγινε αλλαγή στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.


ΑΥΣΤΡΙΑ
Χαράλαμπος Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς): Δεν ήταν στην αποστολή της Στουρμ για την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ριντ.

Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 3-0 επό της Γκρέντιγκ.

ΕΛΒΕΤΙΑ
Τάσος Δώνης (Λουγκάνο): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Βασιλεία.

Θεόδωρος Καραπέτσας (Γιουνάιτεντ Ζυρίχης): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Θάλβιλ.

Σάββας Εξουζίδης (Γιουνάιτεντ Ζυρίχης): Ούτε και αυτός έπαιξε στην εντός έδρας ήττα από την Θάλβιλ με 3-1.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Εσκισεχίρσπορ): Μαγική εμφάνιση από τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στη νίκη με 4-2 επί της Σίβασπορ.


ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Βασικός και με καλή απόδοση στην εκτός έδρας ισοπαλία επί της Χάποελ Ρανανά, με 2-2. Από τα πόδια του μάλιστα ξεκίνησαν και οι δύο φάσεις, που κατέληξαν σε γκολ των «πράσινων», όμως δεν στάθηκαν αρκετά, καθώς οι γηπεδούχοι με δύο γκολ στο 89΄και στο 93 πήραν τη νίκη.


ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλ Τααβόν, αλλά μπήκε στο 61ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Δεν ήταν στην αποστολή για την λευκή ισοπαλία με την Αλ Τααβόν (0-0).

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Σενχουά): Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα που γνώρισε η ομάδα του από την Σανγκάι Σιπγκ με 3-1.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γιάρο, που έληξε 0-0.

*H Xάποελ Τελ Αβίβ, παίζει την Δευτέρα το βράδυ με την Μπεϊτάρι Ιερουσαλήμ.
 

Τελευταία Νέα