Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Σιαλμάς, Ράπτης και Τανίδης βρήκαν δίχτυα αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Καρνέζης τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ουντινέζε. Αναλυτικά οι επιδόσεις των Ελλήνων του εξωτερικού.

Τρία γκολ ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων του Εξωτερικού αυτής της εβδομάδας. Ο Δημήτρης Σιαλμάς πέτυχε ακόμη ένα γκολ με την Τσεαούλ, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Θανάσης Ράπτης με το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε με την δεύτερη ομάδα των Κίκερς Στουτγάρδης. Τέλος ο Αλέξανδρος Τανίδης ολοκλήρωσε μία καταπληκτική χρονιά με την Βικτόρια Αμβούργου, μετρώντας συνολικά 8 γκολ, αν και κεντρικός αμυντικός. Στα δυσάρεστα, συγκαταλέγεται ο τραυματισμός του Ορέστη Καρνέζη.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το ντέρμπι της αιώνιας πόλης με την Λάτσιο, το οποίο η Ρόμα κέρδισε 2-1. Στο γκολ που δέχεται η ομάδα του χάνει τον Κλοζέ, που έβγαλε την ασίστ στον Ντόρντεβιτς.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Βασικός στο ντέρμπι με την Λάτσιο (1-2), έχοντας καλή απόδοση.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Αγωνίστηκε σε όλο το ντέρμπι με την Λάτσιο, έχοντας καλή απόδοση στη νίκη της Ρόμα με 2-1.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Δεν χρησιμοποιήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πάρμα που έληξε ισόπαλο 2-2.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Έπαιξε και στα 90 λεπτά του ισόπαλου 2-2 ματς με την Αταλάντα, έχοντας σχετικά καλή απόδοση.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Βασικός στο παιχνίδι με την Αταλάντα που έληξε 2-2, χωρίς ωστόσο να ξεχωρίσει με την απόδοσή του.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Σασουόλο, όμως στο 29ο λεπτό τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Σασουόλο, στο οποίο η Ουντινέζε γνώρισε την ήττα με 1-0.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Λόγω του τραυματισμού του δεν έπαιξε στην εκτός έδρας νίκη επί της Ουντινέζε με 1-0.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι της Κιέβο με την Αταλάντα.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός στη νίκη επί της Βίρτους Λαντσιάνο με 1-0 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Πλέον η Μπολόνια περιμένει στην ημιτελική φάση των play off τον νικητή του ζευγαριού Σπέτζια-Αβελίνο.



Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Παλέρμο με 2-1 για τα Play off, αλλά μπήκε αλλαγή στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Έπαιξε σε όλο το ισόπαλο 0-0 παιχνίδι της Λεβάντε με την Έλτσε και μάλιστα θα μπορούσε να είχε χτιστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Και στο τελευταίο παιχνίδι της Λεβάντε για εφέτος, αυτό κόντρα στην Έλτσε (0-0) ήταν εκτός αποστολής.

AΓΓΛΙΑ
Δημήτης Κωνσταντόπουλος
(Μίντλεσμπρο): Ήταν βασικός στον τελικό για την άνοδο στην Premier League κόντρα στην Νόριτς, όπου η Μίντλεσμπορ γνώρισε την ήττα με 2-0, χωρίς να φέρει ευθύνη σε κάποιο από τα γκολ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Eίδε από τον πάγκο τη νίκη της Ντόρτμουντ με 3-2 επί της Βέρντερ Βρέμης που έστω και στο φινάλε της χάρισε το εισιτήριο για το Europa League της νέας σεζόν.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Λόγω του τραυματισμού του στον ώμο δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα από την Άιντραχτ με 2-1.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Μπάγερν Μονάχου για την τελευταία αγωνιστική.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ ΙΙ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Ίνγκολσταντ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Βάκερ Μπουργκχάουζεν, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς ΙΙ): Βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάλινγκεν, όμως το καταπληκτικό γκολ με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε σε 2-2 δεν την βοήθησε να γλιτώσει την ήττα με 3-2.


Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Ήταν στο αρχικό σχήμα της Μπορούσια για την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Πρέουσερ Μένστερ, όμως έγινε αλλαγή στο 83ο λεπτό.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Κλόπενμπουργκ, όμως μπήκε στο 60ο λεπτό, βοηθώντας την ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμα που είχε κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στην Regionalliga Nord.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα της Βικτόρια με 4-3 από την Σουντερέλντε. Μάλιστα, αν και αμυντικός, βρήκε για 8η φορά εφέτος δίχτυα...

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 4-3 από την Σουντερέλντ.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Νυρεμβέργη, αλλά μπήκε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Χάμερ, όπου η Αρμίνια γνώρισε την βαριά ήττα με 5-1.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Μπήκε αλλαγή στο 80ο λεπτό της εκτός έδρας ήττας με 5-1 από την Χάμερ.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ανζέ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Μαρίτιμο, όπου η «αετοί» κέρδισαν με 4-1.


Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Ξεκίνησε βασικός στην βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-0 από την Μπράγκα, αλλά έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στο εκτός έδρας 1-1 με την Τσβόλε.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μαλίν, στο οποίο η Λόκερεν γνώρισε την ήττα με 2-1.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σταντάρ στην Λιέγη, όπου η Σαρλερουά έχασε 2-0.


Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Κορτράικ, στο οποίο η Μπριζ κέρδισε 1-0.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Τσεαλούλ Πιατρ Νεμτ): Έπαιξε βασικός στη νίκη με 2-1 επί της Κραϊόβα, πετυχαίνοντας μάλιστα το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Τάργκου Μούρες που έληξε 3-1.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα από την Οτελούλ Γκαλάτι.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Βασικός στο ισόπαλο 0-0 παιχνίδι με την Βιένερ.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας ήττα από την Λεχ Πόζναν με 2-1.

ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδ με την Σοντερίσκε, αλλά μπήκε αλλαγή στο 79', χωρίς ωστοσο να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη (1-1).



ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης
(Ίντερ Τούρκου): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Μάριεχαμν, που έληξε 1-1.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ): Μετά από καιρό, πήρε λεπτά συμμετοχής, παίζοντας σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Ζακαρπάτια που έληξε 0-0.

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Δεν χρησιμοποιήθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ρένε που έληξε 1-1.

 

Τελευταία Νέα