Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Συνολικά 5 γκολ μέτρησαν οι Έλληνες του εξωτερικού αυτή την εβδομάδα, με αυτό του Γιάννη Παπαδόπουλου να κλέβει την παράσταση.

Άκρως ικανοποιητικός ήταν ο απολογισμός των «Ελλήνων του εξωτερικού» αυτή την εβδομάδα, καθώς είχαμε 5 γκολ και 3 ασίστ. Το ωραιότερο ήταν αυτό του Γιάννη Παπαδόπουλου στο Ισραήλ, ενώ δίχτυα επίσης βρήκαν ο Γκέκας με την φανέλα της Ακχίσαρ, ο Ράπτης με τους Κίκερς, ο Τανίδης με την Βικτόρια Αμβούργου και ο Ιωαννίδης με την δεύτερη ομάδα της Ντούισμπουργκ. Όσον αφορά τις ασίστ; Ο Σάμαρης της Μπενφίκα, ο Σαμαράς της Αλ Χιλάλ και ο Σιδηρόπουλος της Βικτόρια Αμβούργου.

Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Kώστας Μανωλάς: Δεν ήταν στην αποστολή της Ρόμα στην εντός έδρας ήττα από την Σαμπντόρια με 2-0.

Χοσέ Χολέμπας: Έπαιξε σε όλο το ματς με την Σαμπντόρια στο Ολίμπικο που έληξε 0-2, χωρίς να φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Βασίλης Τοροσίδης: Bασικός στην εντός έδρας ήττα από την Σαμπντόρια και φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του. Έγινε αλλαγή στο 72ο λεπτό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Δεν ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα της Βερόνα στη νίκη επί της Νάπολι με 2-0, αλλά μπήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στη νίκη επί της Νάπολι με 2-0.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Μετά τον Λούκα Τόνι που πέτυχε τα δύο γκολ της Βερόνα στη νίκη επί της Νάπολι, ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Για ακόμη ένα παιχνίδι, υπερασπίστηκε την εστία της Ουντινέζε, στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα (0-0), έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Αν και στο προηγούμενο ματς σκόραρε, κόντρα στην Αταλάντα ο Στραματσιόνι επέλεξε να τον αφήσει στον πάγκο.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Μαράν στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Τζένοα.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Πάρμα, εντός έδρας.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Δεν χρησιμοποιήθηκε στην εντός έδρας ισοπαλία της Μπολόνια με την Μόντενα (0-0)

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Αβέρσα Νορμάνα.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Bασικός στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Φιορεντίνα.


ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στην ήττα με 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι στο Μπερναμπέου κόντρα στην Ρεάλ που έληξε 2-0.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός στο εκτός έδρας 1-1 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, όπου η επιλογή Σίμονς να παίξει με 3-5-2 τον ανάγκασε να παίξει όλη την αριστερή πλευρά.



Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στην εύκολη νίκη της «Μπόρο» επί της Ίπσουιτς με 4-1, εντός έδρας. Στο γκολ που δέχθηκε όμως, τα φάλτσα που πήρε η μπάλα μετά την επέμβασή του, τον πρόδωσαν.

Κώστας Κιάσος (Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 2-0 επί της Λίνολν.

Ηλίας Πολίμος (Νότιγχαμ Φόρεστ): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Ίπσουιτς με 3-0, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του. Έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό, καθώς ο προπονητής της Νότιγχαμ ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Bασικός στην εντός έδρας ήττα από την Νόριτς με 2-1.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Ήταν στην αρχική εντεκάδα της Άρσεναλ στο παιχνίδι με την Νόριτς που έληξε 1-2.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ στο εντός έδρας 0-0 με την Κολωνία.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην επιβλητική νίκη της Λεβερκούζεν με 4-0 επί της Στουτγάρδης.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Μάιντζ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Μόναχο 1860 όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-0 εντός έδρας.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς): Ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο 2-2 με την Κίκερς Πφορζέιμ, σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του, αλλά έγινε αλλαγή στο 87ο λεπτό.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Και πάλι βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φορτούνα Κολωνίας, όμως δεν βρήκε δίχτυα και το ματς έμεινε στο 0-0.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην εκτός έδρας νίκη επί της Χάβελσε με 1-0.

Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Παρά το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στην Φίσελν που πέτυχε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ντούισμπουργκ δεν είχε κάποιο βαθμολογικό κέρδος καθώς έχασε 2-1.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι, αποτελώντας τον μεγάλο πρωταγωνιστή την Βικτόρια στο δρόμο προς την άνοδο. Στη νίκη με 2-1 επί της Ρούγκενμπεργκερ βρήκε και πάλι δίχτυα, σημειώνοντας το 5ο του γκολ εφέτος (έχει και δύο ασίστ).

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Πολύ καλός και ο έτερος Έλληνας της Βικτόρια στη νίκη επί της Ρούγκενμπεργκερ. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά έβγαλε την ασίστ στον Μπουκ για να ανοίξει το σκορ.

Πέτρος Αποστολίδης (Μεϊεντόρφερ): Δεν αγωνίστηκε λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Bασικός στην εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Χέσεν Κάσελ.

Παναγιώτης Αρναούτογλου (Καρλσρούη Β'): Δεν αγωνίστηκε λόγω ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Ξεκίνησε βασικός στην βαριά εκτός έδρας ήττα με 6-0 από την Βεστφάλια Ρίνεν και έγινε αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας ήττα από την Ντούισμπουργκ με 4-1.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαβάλ, στο οποίο η Νιμ κέρδισε 1-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 2-0 επί της Μπράγκα και έγινε αλλαγή στο 87', έχοντας μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Γκιμαράες.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι, κάτω από τα δοκάρια της Βίλεμ. Αυτή τη φορά στην εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Εξέλσιορ.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού δεν ήταν στην αποστολή στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τβέντε.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Φένλο): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας νίκη επί της δεύτερης ομάδας του Άγιαξ με 1-0.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Bασικός στο ισόπαλο 0-0 εντός έδρας παιχνίδι με την Φέγενορντ.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Eίδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ισοπαλία της ομάδας του με 0-0 κόντρα στην Ρεντ Σταρ Βάασλαντ.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Ήταν εκτός αποστολής του ματς με την Πέρουβελς, καθώς έπρεπε να εκτιμήσει την ποινή του λόγω καρτών.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Βέστερλο, το οποίο η Μπριζ κέρδισε 3-1.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Επιτέλους έσπασε την επιθετική δυστοκία που τον ταλαιπωρούσε εδώ και 3 μήνες. Συγκεκριμένα είχε να σκοράρει από το παιχνίδι με την Γκεντσερμπιρλιγκί στις 13/12, όμως κόντρα στην Καραμπούκσπορ, αν και μπήκε αλλαγή στο 59' έκανε το 5-1 στις καθυστερήσεις.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Tσεχλαούλ Πιάτρα Νιεμτ): Λόγω ενός μικροπροβλήματος τραυματισμού δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιναμό Βουκουρεστίου που έληξε 3-1.

Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή της Άστρα για το παιχνίδι με την Λασι.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Μπρασόφ.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Βασικός στην επιβλητική νίκη της Ραπίντ με 4-0 επί της Γκρέντιγκ.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Αν και ήταν στην αποστολή δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας νίκη της Λέχια επί της Πογκόν με 1-0.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρα): Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του στη νίκη με 2-0 επί της Χάποελ Ιρόνι Κιργιάτ με 2-0, πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ.



ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την Νόρτσελαντ με 2-0.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κώστας Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης U-19): Βασικός σε όλο το ματς με την Ντιόσγιορ που έληξε 1-1.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 ματς με την Βόρσκλα Πολτάβα.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Ο Γιώργος Δώνης τον ξεκίνησε βασικό στη νίκη με 3-0 επί της Αλ Φατέχ, όμως στο 70ο λεπτό τον αντικατέστησε, αφού πρώτα είχε βγάλει την ασίστ για το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Δεν ήταν στην αποστολή στη νίκη επί της Αλ Σολάχ με 3-0.

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Γκουαντζού.
 

Τελευταία Νέα