Οι Έλληνες του εξωτερικου (vids+pics)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικου (vids+pics)

bet365

Στα ρηχά οι... μεγάλοι των «Ελλήνων του εξωτερικού» αυτή την εβδομάδα, με τους Σάββα Μούργου της Άρσεναλ και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο της Αρμίνια να ξεχωρίζουν. Αναλυτικά οι επιδόσεις τους...

Μακριά είτε από καλές αποδόσεις, είτε από νίκες έμειναν τα μεγάλα ονόματα των «Ελλήνων του Εξωτερικού» αυτή την εβδομάδα. Αντιθέτως ο Σάββας Μούργος της Άρσεναλ κατάφερε να βρει δίχτυα στην ήττα από την Γουέστ Μπρομ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος της Αρμίνια. Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Έπαιξε και στα 90 λεπτά του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Βερόνα, έχοντας καλή απόδοση, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχε μία καλή κεφαλιά, που θα μπορούσε να είχε καταλήξει στα δίχτυα.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Μπήκε στο 40ο λεπτό του ισόπαλου (1-1) αγώνα με την Βερόνα, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Μάλιστα με μία διπλή του επέμβαση πάνω στην γραμμή, έσωσε την εστία της ομάδας τους από σίγουρη παραβίαση.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Eίδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ισοπαλία της Ρόμα (1-1) με την Βερόνα.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπήκε στο 84ο λεπτό του παιχνιδιού με την Ρόμα και φυσικά δεν πρόλαβε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Ρόμα.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Ρόμα ως αμυντικό χαφ, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Το παιχνίδι με την Πάρμα αναβλήθηκε.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Το παιχνίδι με την Πάρμα αναβλήθηκε.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Μπήκε στο 65ο λεπτό της εκτός έδρας ήττας με 3-0 από την Έμπολι, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας του.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Είδε από τον πάγκο την ήττα από την Νάπολι με 2-0.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Τσιταντέλα.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν ήταν στην αποστολή της Ρετζίνα στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κοσέντσα.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εντέλα, το οποίο η Γιουβέντους κέρδισε 1-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Δεν ήταν στην αποστολή της Λεβάντε για τη νίκη με 2-1 επί της Γρανάδα με 2-1.

Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της Λεβάντε με 2-1 επί της Γρανάδα.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός και στα 90 λεπτά του ισόπαλου 0-0 εκτός έδρας παιχνιδιού με την Μίλγουολ.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Δεν ήταν στην αποστολή και η Μίντλεσμπρο έχασε από την Λιντς με 1-0, εντός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί οτι αυτή ήταν η πρώτη ήταν της «Μπόρο» μετά από δύο μήνες, καθώς είχε να χάσει από τις 20/12 και το εκτός έδρας ματς με την Ίπσουιτς.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα που γνώρισαν οι «κανονιέριδες» με 2-1 από την Γουέστ Μπρομ.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Βασικός και σκόρερ του μοναδικού γκολ της Άρσεναλ στην ήττα από την Γουέστ Μπρομ με 2-1.

Ηλίας Πολίμος (Νότιγχαμ Φόρεστ): Βασικός και από τους διακριθέντες της ομάδας του στη νίκη με 2-1 επί της Κόβεντρι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Βασικός και στα 90 λεπτά του κερδισμένου παιχνιδιού στην Στουτγάρδη (3-2), έχοντας μικρή ευθύνη και στα δύο γκολ. Στο πρώτο περνάει από κοντά του η μπάλα πριν γίνει το πέναλτι που έκανε γκολ ο Κλάιν, ενώ στο δεύτερο χάνει την κεφαλιά από τον Ιμπίσεβιτς που γίνεται ασίστ στον Νίντερμαϊερ.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ που έληξε 2-2. Φέρει μερίδιο ευθύνης μόνο στο πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα του, καθώς παρασύρεται και βγαίνει εκτός περιοχής, χάνοντας την θέση του, με αποτέλεσμα να υπάρξει τρύπα στο κέντρο της άμυνας, που το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Συο δεύτερο τέρμα «κοιμήθηκε» όλη η άμυνα, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του για την εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (2-2).

Στέφανος Καπίνο (Μάιντς): Ο Κάριους εξέτισε την ποινή του και επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της Μάιντς, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τερματοφύλακας να δει από τον πάγκο τη νίκη με 3-1 επί της Άιντραχτ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Δεν ήταν στην αποστολή για το ισόπαλο 0-0 ματς με την Σαντχάουζεν.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Χάλεσχερ που έληξε 1-1.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης II): Bασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Νεουμένστερ, το οποίο η Βέρντερ κέρδισε 4-2.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Έπαιξε σε όλο το 90λεπτο της μεγάλης εκτός έδρας νίκης με 3-0 επί της Χάλστενμπεκ.


Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Χάλστενμπεκ με 3-0, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με την Νίβενχέιμ το οποίο η Τούρου κέρδισε 3-0.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Μπόνερ (2-2) και μάλιστα πέτυχε το γκολ με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε σε 1-1.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Σοσό, έκανε το ντεμπούτο του με τη Νιμ, μπαίνοντας στο 71ο λεπτό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπενφίκα στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μορεϊρένσε.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Πενιαφέλ, όπου η Σετούμπαλ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Bασικός στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Άγιαξ, χωρίς όμως να φέρει ευθύνη για το γκολ, καθώς η μπάλα στο σουτ του Μίλικ κόντραρε σε αμυντικό και τον ξεγέλασε με την πορεία της.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκτός έδρας ήττα από την Ντε Χάαγκ με 3-2.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Φένλο): Δεν ήταν στην αποστολή της Φένλο για την εκτός έδρας ήττα από την Ρόντα με 2-1.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τβέντε, το οποίο η Άλκμααρ κέρδισε με 5-0.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη επί της Ντε Χάαγκ με 3-1.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε με 2-1, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Βασικός και με καλή απόδοση στη νίκη της Λόκερεν με 1-0 επί της Πέρουβελς.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας ματς με την Οστάνδη, το οποίο η Σαρλερουά κέρδισε με 3-1.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Γάνδη, όπου η Μπριζ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή της Άστρα για το παιχνίδια με την Τσιάζνα που έληξε 2-2.

Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Είδε από τον πάγκο το εντός έδρας 2-2 με την Τσιάζνα.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Βασικός στην βαριά εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Τάρκου Μουρές με 3-0.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Βασικός στο εκτός έδρας 1-1 της Ραπίντ με την Αντμίρα.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Βασικός και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού με την Ζαβίτσα που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρα): Βασικός και στα 90 λεπτά του εκτός έδρας ματς με την Άσντοντ που έληξε 0-0.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης U-21): Βασικός και στα 90 λεπτά της νίκης με 4-0 επί της Βάσας.

ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κοπεγχάγη που έληξε 2-0, αλλά έγινε αλλαγή στο 84.


ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλ Αχλί που έληξε 1-1, αλλά αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Αλ Χιλάλ.
 

Τελευταία Νέα