Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Χωρίς κάτι το συγκλονιστικό οι Έλληνες του εξωτερικού αυτή την εβδομάδα, με τον Στέφανο Καπίνο να είναι ο μοναδικός που ξεχώρισε λόγω του ντεμπούτου που έκανε με την φανέλα της Μάιντζ στην Bundesliga.

Στα... ρηχά οι Έλληνες του εξωτερικού αυτή της εβδομάδας, καθώς αρκετοί είτε έμειναν στον πάγκο, είτε δεν ήταν στις αποστολές των ομάδων τους. Ο μοναδικός που ξεχώρισε ήταν ο Στέφανος Καπίνο λόγω του ντεμπούτου που έκανε στην Bundesliga, όμως αυτό δεν συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα για την Μάιντζ...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Απουσίαζε από το παιχνίδι με την Κάλιαρι λόγω της αποβολής του την προηγούμενη εβδομάδα.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Έπαιξε και σε όλο το παιχνίδι κόντρα στη Κάλιαρι, όπου η Ρόμα κέρδισε 2-1, έχοντας σχετικά καλή απόδοση.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Βασικός και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας νίκης επί της Κάλιαρι με 2-1, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπήκε στο 71ο λεπτό του παιχνιδιού με την Τορίνο και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Τορίνο με 3-1, αλλά η άμυνα της Βερόνα βρέθηκε σε κακή ημέρα... Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, καθώς δεν μπόρεσε να κόψει τον Μαρτίνεζ πριν σκοράρει.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Τορίνο, είχε καλή απόδοση, αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή για να γλιτώσει την ομάδα του από την ήττα με 3-1.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα από την Νάπολι με 3-1, χωρίς να φέρει ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Δεν ήταν στην αποστολή της Ουντινέζε λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών που του έχει επιβληθεί.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Είδε από τον πάγκο το εκτός έδρας 1-1 της Σασουόλο με την Σαμπντόρια.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι της Μπολόνια, αυτή την φορά στην εκτός έδρας νίκη επί της Κροτόνε με 2-0.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 2-2 με την Μπαρλέτα.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της Λεβάντε με 4-1 επί της Μάλαγα.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 4-1 επί της Μάλαγα.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Μπέρμπιγχαμ που έληξε 1-1.


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Εύκολο απόγευμα για τον Έλληνα τερματοφύλακα κόντρα στην Τσάρλτον, την οποία η «Μπόρο» κέρδισε 3-1.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της Μπορούσια με 3-0 επί της Φράιμπουργκ, εκτός έδρας.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέρντερ Βρέμης, όμως στο 85ο λεπτό που μπήκε δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για να γλιτώσει η ομάδα του την ήττα με 2-1.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάιντζ δεν ήταν αυτό που θα ήθελε, καθώς μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό του παιχνιδιού με την Χέρτα όπου η Μάιντζ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0. Σε κανένα γκολ όμως δεν φέρει ευθύνη, καθώς το πρώτο ήταν από εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο δεύτερο εκτέθηκε από την αδράνεια της άμυνας του.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 2-2 παιχνίδι με την Άιντραχτ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Ήταν βασικός και έπαιξε με την U23 σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Ζβικάου, από την οποία η Γκρόιτερ Φιρτ γνώρισε την ήττα με 3-1.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ): Το παιχνίδι με την Χάλεσερ αναβλήθηκε.

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη επί της δεύτερης ομάδας της Καϊζερσλάουτερν με 2-1.

Παναγιώτης Αρναούτογλου (Καρλσρούη Β'): Λόγω ενός μικροτραυματισμού δεν αγωνίστηκε στη νίκη επί της Χοφενχάιμ με 2-1.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Έπαιξε βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Σπροκχέβελ, το οποίο η Αρμίνια κέρδισε 1-0.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Δεν ήταν στην αποστολή της Αρμίνια για την εντός έδρας ήττα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ με 2-0.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αρλές.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπόρτινγκ (1-1), αλλά βγήκε αλλαγή στο 92' προκειμένου να μπει ο Ντερλέι που είναι επιθετικός.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετουμπάλ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο 0-0 με την Ακαντέμικα, αλλά μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς όμως να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στη νίκη με 3-0 επί της Χέρακλες.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Χέρενφεν.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Φένλο): Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντε Γκράαφστσαπ αναβλήθηκε.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Ναϊμένγκεν, όπου η Άλκμααρ γνώρισε την ήττα με 4-0.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα του Άγιαξ στη νίκη επί της Χέρενφεν με 3-0 και αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Λόκερεν με 1-0 επί της Οστάνδης, καθώς είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας 0-0 με την Μαλίν.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Δεν ήταν στην αποστολή της Μπριζ για την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Κορτραϊκ.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Το 2015 δεν έχει μπει καλά για τον Έλληνα επιθετικό, καθώς για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και η Ακχίσαρ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Σίβασπορ με 2-0.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρέ): Έκανε με τη νέα του ομάδα στο ισόπαλο 0-0 παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Σαουδική Αραβία, μπαίνοντας στο λεπτό της νίκης με 2-1 επί της Αλ Σχοαλάχ.

*Η Κιέβο του Γιάννη Φετφατζίδη παίζει την Δευτέρα το απόγευμα...

 

Τελευταία Νέα