Κορυφαίος ο Παπανικολάου για Ρόκετς! (vid)

Κορυφαίος ο Παπανικολάου για Ρόκετς! (vid)

Γιώργος Φραδελάκης
Κορυφαίος ο Παπανικολάου για Ρόκετς! (vid)

bet365

Ξανά βασικός και κορυφαίος για τους Ρόκετς ο Κώστας Παπανικολάου, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του Χιούστον στην ήττα από τους Πέλικανς (117-98).

Μετά τη μέτρια εμφάνισή του απέναντι στους Σανς, ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, άρπαξε από τα... μαλλιά τη νέα ευκαιρία του, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ορλεάνη, παρά των ήττα των "ρουκετών", για τις οποίες δεν αγωνίστηκαν οι Χάρντεν και Χάουαρντ.

Με 13 πόντους τελείωσε το παιχνίδι ο διεθνής άσος, που μαζί με τον Κάνααν ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας τους. Ο "Παπ" είχε 5/8 δίποντα, 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόνο 1 λάθος στα 25:28 που αγωνίστηκε ως βασικός.

Κορυφαίος πάντως του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον Ντέιβις, που σημείωσε 26 πόντους για τους Πέλικανς, έχοντας μάλιστα 9/10 δίποντα, ενώ ακόμα πέντε παίκτες των γηπεδούχων έφτασαν σε διψήφια νούμερα.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-24, 33-28, 24-23, 27-23

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα