Στην Αγγλία η Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου

Στην Αγγλία η Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου

Γιώργος Φραδελάκης
Στην Αγγλία η Τραμπζονσπόρ για Μήτρογλου

bet365

Ταξίδι στην Αγγλία για τα... μάτια του Κώστα Μήτρογλου εμφανίζεται να πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Τραμπζονσπορ, για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Φούλαμ.

Σε όλα τα μέτωπα «χτυπάει» τις τελευταίες ημέρες η Τραμπζονσπόρ, που εμφανίζεται έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για να κάνει δικό της τον «πιστολέρο».

Μπορεί πρόσφατα να ανακοίνωσε την απόκτηση του Όσκαρ Καρντόσο, όμως η τουρκική ομάδα θέλει κι έναν δεύτερο επιθετικό, με τον 26χρονο στράικερ να είναι ο εκλεκτός. Όπως αναφέρει μάλιστα ο Τύπος της χώρας, την Τρίτη πραγματοποιήθηκε ταξίδι του διευθύνοντα συμβούλου της «Τραμπ», Μπουράκ Γκιουρντάλ στην Αγγλία για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιθύνοντες της Φούλαμ. Η πρόταση που έγινε φαίνεται πως αφορούσε σε δανεισμό του Μήτρογλου, με την εναλλακτική σε περίπτωση που «ναυαγήσει» οριστικά να είναι ο Σλιμανί.

Την ίδια στιγμή πάντως άλλα Μέσα της Τουρκίας αναφέρουν πως ούτε η Μπεσίκτας έχει παρατήσει την περίπτωση του «Μητρογκόλ», επιδιώκοντας τον δανεισμό του με οψιόν στα 8 εκατ. ευρώ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα