Καζβιρόπουλος: «Θα επέστρεφα μόνο για την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Καζβιρόπουλος: «Θα επέστρεφα μόνο για την ΑΕΚ»

bet365

Ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος δεν κρατά κακία στην ΑΕΚ για την αποχώρησή του μετά τη μεταγραφή του στη Βερόνα και δηλώνει πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καζβιρόπουλος στην «Ώρα των Σπορ»

Για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ήμουν στην ομάδα από 8 χρονών και έχω δεθεί πολύ με το σύλλογο, τον οποίο έτσι κι αλλιώς υποστήριζα από μικρό παιδί. Έχω περάσει απίστευτες στιγμές στην ΑΕΚ και δεν ήθελα να φύγω έτσι, αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι και θα συνεχίσω αλλού. Συζητήσαμε και μου πρότειναν να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο και να παραχωρηθώ δανεικός ή να μείνω ελεύθερος. Όταν μου το είπαν αυτό ένιωσα πως δεν με υπολογίζουν και θεώρησα καλύτερο να αποχωρήσω. Δεν κρατάω καμία κακία, η ΑΕΚ ήταν και θα είναι πάντα στο μυαλό μου. Μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψω».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα για άλλη ομάδα: «Πολύ δύσκολα. Είμαι ΑΕΚ από τη μέρα που γεννήθηκα και δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάποια άλλη ομάδα της Ελλάδας. Αν γυρίσω κάποια στιγμή, θα το κάνω μόνο για την ΑΕΚ».

Για τη μεταγραφή στη Βερόνα: «Η Βερόνα αποτελεί πρόκληση για μένα, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και το ιταλικό πρωτάθλημα είναι από τα κορυφαία του κόσμου. Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη κι ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις. Δεν φοβάμαι καθόλου, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω. Μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία».

Για το μέλλον της ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ θα επιστρέψει άμεσα και πάλι στην κορυφή. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό και σύντομα θα πανηγυρίσουμε τίτλους κι επιτυχίες. Η ομάδα έχει γυρίσει σελίδα και το μέλλον της ανήκει».

 

SERIE A Τελευταία Νέα