Με Λαμπρόπουλο στο Copa del Rey η Εστουδιάντες!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Με Λαμπρόπουλο στο Copa del Rey η Εστουδιάντες!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Φώτης Λαμπρόπουλος αναμένεται την Τετάρτη (23/1) στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Εστουδιάντες ενισχύοντας τους «φοιτητές» ως το τέλος της σεζόν!

Μιλγουόκι Μπακς - Ντάλας Μάβερικς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο 35χρονος Πατρινός φόργουορντ επιστρέφει στη Liga Endesa όπου αγωνίστηκε διαδοχικά στις Γκραν Κανάρια (2004-05), Ταραγόνα (2005), Λ' Οσπιταλέτ (2005-07), Τενερίφη (2007-08, 2011-15) για να ενισχύσει την Εστουδιάντες ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά των «φοιτητών».

Στην άκρη του πάγκου των Μαδριλένων βρίσκεται ο Τζουσέπ Μπεροκάλ, πρώην ασίσταντ κόουτς του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ενώ στο ρόστερ ξεχωρίζει ο Αλεσάντρο Τζεντίλε.

Η Εστουδιάντες έχει προκριθεί στο Copa del Rey και θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμίζουμε πως ο Φώτης Λαμπρόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας που έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Αργεντινής, Βενεζουέλας και Ουρουγουάης ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, του Ηρακλή, του Αρκαδικού και του Απόλλωνα Πάτρας.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα