Μπακς - Θάντερ 91-110

Μπακς - Θάντερ 91-110

Φώτης Καρακούσης
Μπακς - Θάντερ 91-110

bet365

Παρότι πάλεψε και με το παραπάνω πετυχαίνοντας 28 πόντους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν απέτρεψε την ήττα των Μπακς από τους Θάντερ με 110-91, όντας απελπιστικά μόνος του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ναι είναι παικταράς, να αυτό το δείχνει σε κάθε παιχνίδι πραγματοποιώντας την μία μαγική εμφάνιση μετά την άλλη, ωστόσο αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι πως είναι απελπιστικά μόνος. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα κόντρα στους Θάντερ, στον οποίο ο Greek Freak είχε σε 28 λεπτά συμμετοχής 28 πόντους, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα με 91-110 από την... μαγική τριάδα των «κεραυνών».

Ο Γιάνναρος όπως αναφέραμε ήταν και πάλι απολαυστικός έχοντας 28 πόντους, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ, ενώ έδωσε ακόμα 3 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και έριξε και μία τάπα, όμως ήταν ο μοναδικός παίκτης των... ελαφιών με διψήφιο αριθμό πόντων. Ε όταν απέναντί σου έχεις τον Τζορτζ με 20, τους Άντονι και Γκραντ με 17 και τον Ουέστμπρουκ με 12 (για μια ασίστ έχει το triple double), δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω ως ομάδα. Και πάλι καλά να λες που έχασες με μόνο τόσο λίγους πόντους.

 

NBA Τελευταία Νέα