Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

bet365

Ελάχιστοι «Έλληνες του Εξωτερικού» είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, με τον Κώστα Μήτρογλου να ξεχωρίζει χάρη στην εμφάνισή του κόντρα στην Γκιμαράες.

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα στον κόσμο να μην έχουν δράση, ελάχιστοι «Έλληνες του Εξωτερικού» είχαν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Από αυτούς, μόνο ο Κώστας Μήτρογλου ξεχώρισε, πετυχαίνοντας ένα γκολ στη νίκη της Μπενφίκα επί της Γκιμαράες με 2-0, ενώ το πρώτο τέρμα των «αετών» ξεκίνησε από δική του ενέργεια.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Μπήκε στο 85ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης επί της Τζένοα με 1-0.


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Ίντερ με 2-1, έχοντας μερίδιο ευθύνης για το γκολ της ισοφάρισης που δέχθηκε η Ουντινέζε.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας ήττα από την Ίντερ με 2-1.

Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γιουβέντους όπου η Μπολόνια γνώρισε την ήττα με 3-0.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός στην ήττα με 3-0 από την Γιουβέντους εκτός έδρας. Έκανε το πέναλτι στον Στουράτο, από το οποίο προήλθε το 2-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο τρίτο γκολ χάνει τον Ιγκουαΐν πίσω από την πλάτη του.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κάλιαρι): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Μίλαν με 1-0.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Δεν ήταν στην αποστολή για το 2-0 επί της Μπέρτον Άλμπιον για το Κύπελλο Αγγλίας.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Είδε από τον πάγκο τη νίκη με 3-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ Φόρεστ): Μπήκε στο 85ο λεπτό της εκτός έδρας ήττας από την Γουίγκαν με 2-0 για το Κύπελλο Αγγλίας.

IΣΠΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιόβας (Λεγανές): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Μπέτις με 2-0.


Νίκος Βέργος (Ρεάλ Μαδρίτης Β): Μπήκε στο 65ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης με 2-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της Σοσιεδάδ.

ΓΑΛΛΙΑ
Τάσος Δώνης (Νις): Δεν χρησιμοποιήθηκε στο εκτός έδρας 0-0 με την Μπορντό.


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Κώστας Μήτρογλου
(Μπενφίκα): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Γκιμαράες με 2-0, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ με το οποίο η Μπενφίκα «σφράγισε» τη νίκη της, ενώ το πρώτο ξεκίνησε από τα δικά του πόδια.

Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Μπήκε στο 17ο λεπτό της εκτός έδρας νίκης επί της Γκιμαράες με 2-0.


Τάσος Καραμάνος (Φειρένσε): Μπήκε στο 60ο λεπτό της εκτός έδρας ήττας από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 2-1.

 

Τελευταία Νέα