Προγνωστικά στοιχήματος | Αλλαγή δεδομένων στην Τουρκία

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Αλλαγή δεδομένων στην Τουρκία

bet365

Προτάσεις για ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη Bet Νews

Η τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 σε Κορέα – Ιαπωνία αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση της Τουρκίας. Ο Σενιόλ Γκουνιές, προπονητής της ομάδας εκείνη την εποχή, επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία, κίνηση η οποία γέμισε με ενθουσιασμό τον κόσμο. Οι γείτονες αρχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση του Euro 2020, φιλοξενούμενοι από την Αλβανία και τα δεδομένα μοιάζουν θετικά ώστε να αρχίσουν με το δεξί και να επιβεβαιώσουν το διπλό, σημείο που προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού.

Στην επιστροφή του, ο Γκιουνές επανέφερε αρκετούς έμπειρους παίκτες, όπως οι Εμρέ (μέσος) και Μπουράκ Γιλμάζ (φορ). Γενικά υπάρχει ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών για την αποψινή συνάντηση, την οποία η Τουρκία αναμένεται να αντιμετωπίσει με επιθετική τακτική και σε σύστημα με δύο επιθετικούς (4-4-2).

Η Αλβανία έχει τα θέματά της, αγωνιστικά (αρκετές απουσίες) και μη (αποκλείστηκε λόγω αργοπορίας ο βασικός τερματοφύλακας, Στρακόσια). Ακόμα, δεν είχε καθόλου καλή παρουσία στην πρόσφατη διοργάνωση του UEFA Nations League ενώ δέχεται σερί γκολ στα 6 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς σε επίπεδο προκριματικών Euro. Επιλέγουμε το διπλό, σε μία ημέρα που τα ματς για τα προκριματικά του Euro κυριαρχούν στο κουπόνι στοίχημα.

Με μεγάλες προσδοκίες μπαίνει (και) σε αυτή την προκριματική φάση η Αγγλία. Η παρουσία της βέβαια στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας, της επιτρέπει να αισιοδοξεί. Δεκαοκτώ ματς αήττητη στην έδρα της έχει συμπληρώσει η Αγγλία, με 15 νίκες και 3 ισοπαλίες απολογισμό στο διάστημα αυτό στη συγκεκριμένη προκριματική φάση. Γρήγορο και επιθετικό το ποδόσφαιρο που παίζει με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Σήμερα που αγωνίζεται εντός έδρας και υπάρχει και βαθμολογικό κίνητρο, μοιάζει δύσκολο να αλλάξει την τακτική της. Η Αγγλία μπορεί έτσι να παρασύρει στο γρήγορο ρυθμό και την Τσεχία και το ματς να ανοίξει από νωρίς. Με το ανάλογο ρίσκο, το Over 1.5 γκολ (συνολικό) στο πρώτο 45λεπτο αποτελεί την επιλογή μας, με την οποία ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

Αναλύσεις, στατιστικά και προγνωστικά από το σημερινό πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μπορείτε να δείτε και στο Bet 10, την καθημερινή στοιχηματική εκπομπή που μεταδίδεται μέσα από το κανάλι της Kingbet στο Youtube.


 

Τελευταία Νέα