Όταν ο Διαμαντίδης μας… τρελαίνει! (vids)

Όταν ο Διαμαντίδης μας… τρελαίνει! (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Όταν ο Διαμαντίδης μας… τρελαίνει! (vids)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε το τρίποντο της χρονιάς κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα και το gazzetta.gr σας θυμίζει τα σουτ του 3D που μας… τρέλαναν!

Αν τον ρωτήσετε, εννοείται πως θα σας πει ότι δεν το χάρηκε. Η ομάδα του ηττήθηκε παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε ο ίδιος και γυρίζει στην Αθήνα με το σκορ της σειράς στο 2-0.

Αναφερόμαστε στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του «Τριφυλλιού» πήρε τη μπάλα με το σκορ στο 73-70 και περίπου 14 δευτερόλεπτα να απομένουν. Τι ακολούθησε; Το τρίποντο της χρονιάς, με τον Διαμαντίδη να ευστοχεί με το… ένα πόδι στον αέρα, όπως θα δείτε στο video:

Το συγκεκριμένο σουτ έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κι η Λαμποράλ Κούτσα έκανε το 2-0 στη σειρά με το «Τριφύλλι». Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν οι φίλοι της ομάδας, η… τριποντάρα, όμως, του Διαμαντίδη θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια! Βέβαια, δεν είναι η πρώτα φορά που ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αφού 3D στην καριέρα του έχει βάλει...

Τρίποντο από το κέντρο στη νίκη επί της Σιένα με 77-76...

Φοβερό σουτ με υπογραφή Ζοτς στη νίκη επί της Ουνικάχα με 76-77...

Game winner με ταμπλό στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 65-63...

ΑΠΙΘΑΝΟ τρίποντο στη νίκη επί της Μπαρτσελόνα με 65-66...

Εκτός ισορροπίας κόντρα στο Ρέθυμνο...

Με... ορειβασία στη νίκη με 79-82 επί της Χοβεντούτ...

Ακόμα κι όταν... πέφτει!

BONUS: Το μυθικό τρίποντο με τη Γαλλία! Ξανά και ξανά!