Αυτός είναι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ που ήρθε για τον ΠΑΟΚ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτός είναι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ που ήρθε για τον ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Δώστου χώρο να τρέξει και να σκοράρει και πάρ' του την ψυχή! To gazzetta.gr παρουσιάζει το ... μηχανάκι που ήρθε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, τον Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Ο 24χρονος εξτρέμ/περιφερειακός επιθετικός έχει φτάσει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ έπειτα από μιάμιση σεζόν στην Ισπανία και την Έλτσε και εκεί έκανε πολλά ευρωπαϊκά μάτια να τον δουν και να γίνουν εμφανή και ξεκάθαρα τα στοιχεία του παιχνιδιού του.

Το πρώτο που ξεχωρίζει κανείς, είναι η ταχύτητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η θέση του εξτρέμ και του πλάγιου επιθετικού του ταιριάζουν... γάντι. Μπορεί με ένα σπριντ ν' ανοίξει διάπλατα τις αντίπαλες άμυνες, δεν παίζει απαραίτητα πάνω στη γραμμή και γνωρίζει πότε θα πρέπει να κάνει νόημα για να πάρει την πάσα και να συγκλίνει προς το κέντρο βγαίνοντας στην πλάτη των στόπερ. Εκεί, όποιος κι αν τρέξει για να τον προλάβει, δεν θα έχει και πολλή τύχη.

Στην Έλτσε μετακινήθηκε αρχικά με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο του 2014, ο ισπανικός σύλλογος είχε εξασφαλίσει την οψιόν αγοράς του από τη Λέφσκι Σόφιας και με την προσφορά του στο εξάμηνο που παρέμεινε εκεί, δεν άφησε άλλη επιλογή στους ανθρώπους της ομάδας που τον απέκτησαν με κανονική μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι σίγουρα δεν τον πήραν για σκόρερ.

Πέρα από τα 11 τέρματα που πέτυχε στη δεύτερη σεζόν της θητείας του στη Βουλγαρία (2013-2014), ναι μεν δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί και την οποία θα κυνηγήσει, όμως, σαν εξτρέμ, θα φροντίσει να δημιουργήσει κινδύνους μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Το γεγονός πως είναι ταχύτατος δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν μπορεί να... κουμαντάρει και τη μπάλα. Ξέρει ν' αντιμετωπίζει κατασκτάσεις πίεσεις, ξέρει να ψάξει διαδρόμους, ξέρει να κάνει τη ντρίμπλα για να ξεφύγει από στενό μαρκάρισμα, αν όμως πετάξει τη μπάλα μπροστά... γειά σας!

Τον Μάιο του 2014, όταν και έφτασε σιγά - σιγά στο τέλος του ο δανεισμός στην Έλτσε και έπρεπε να κάνει τις τελευταίες πράξεις ώστε να πείσει τους ανθρώπους του συλλόγου να τον αγοράσουν από τη Λέφσκι Σκόφιας, τους άφησε όλους ξερούς... Πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όχι, δεν πέρασε ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα, δεν έτρεξε από την περιοχή της ομάδας του στην απέναντι για να «εκτελέσει», αλλά το... μπουμπούνισε από μεγάλη απόσταση δίχως να το σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο, σε ματς κόντρα στη Μάλαγα. Η αντίδραση του Βίλι Καμπαγέρο, τα έλεγε όλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα