Όταν ο παίκτης «ανεβαίνει» στην εξέδρα... (vids)

Όταν ο παίκτης «ανεβαίνει» στην εξέδρα... (vids)
Με αφορμή... τ' αυτιά του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ το gazzetta.gr θυμάται μερικούς απ' όλους όσοι απάντησαν στην αντίπαλη εξέδρα. Σχορτσανίτης, Παπαλουκάς, Μπουρούσης & Τεόντοσιτς στη λίστα.

Στην Ελλάδα τα 'χουμε δει όλα. Και θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε.

Για παράδειγμα χθες (2/5) στο εξ αναβολής ντέρμπι «αιωνίων» της 24ης αγωνιστικής της Α1 (ξανα)είδαμε τ' αυτιά του Βασίλη Σπανούλη.

Την πρώτη φορά τα 'χε δείξει στον κόσμο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ως απάντηση στη μουρμούρα, τώρα αποδέκτης ήταν η αντίπαλη εξέδρα και δη αυτή της άλλοτε ομάδος του κι «αιωνίου» αντιπάλου.

Η συνέχεια γνωστή...

Στο Game 3 των Τελικών της Α1 το 2009 στο ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 78-67) ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε ζητήσει απ' τον κόσμο να κατέβει και τα πουν... από κοντά, ενώ στη συνέχεια τους είχε δείξει με νέα χειρονομία πως ήταν μόνο λόγια.

Λίγους μήνες αργότερα στην Πυλαία (ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 78-87 - 4η αγων. Α1) η κατάσταση είχε γίνει πιο... ροκ, με τον ίδιο να μη χαμπαριάζει.

Bonus το περσινό... κυνηγητό του ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ στον γιο του προέδρου της συμπολίτισσας Xάποελ, ο οποίος είχε... στολίσει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Στον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας το 2007 στην Αθήνα (Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 93-91) ο Θοδωρής Παπαλουκάς είχε ακούσει... και τι δεν είχε ακούσει απ' την εξέδρα του Παναθηναϊκού.

Κάνοντας νόημα με τα χέρια, είχε ζητήσει ν' ακούσει περισσότερα, ενώ ο φακός τον είχε συλλάβει να φωνάζει «Άντε, φωνάξτε κορόιδα! Άντε, καριόλια κορόιδα!».

Στον μικρό τελικό του Final Four της Ευρωλίγκας το 2009 στο Βερολίνο (Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 79-95) ο Γιάννης Μπουρούσης είχε... βαρεθεί να τ' ακούει και, γυρνώντας προς το μέρος της εξέδρας του Παναθηναϊκού, είχε δείξει με νόημα τα 10 δάχτυλά του εν όψει playoffs της Α1 και δώσει ραντεβού «Σε 10 ημέρες θα τα πούμε. Σε 10 ημέρες...».

Στον Game 2 των Τελικών της Α1 το 2011 στο ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 78-66) ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε επιλέξει έναν σαφώς πιο επικίνδυνο τρόπο... διαλόγου με την εξέδρα ή πιο σωστά με τις πολυθρόνες κατά μήκος του παρκέ.

Ευτυχώς ελάχιστοι είχαν δει το μπουκάλι του να μπαίνει σε... τροχιά απ' τον πάγκο μέχρι την απέναντι πλευρά του παρκέ!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δυστυχώς οι τίτλοι ορισμένων videos ή όσα αναγράφονται σ' αυτά ήταν αδύνατον ν' αλλάξουν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα