Κάρι vs ΛεΜπρόν: Ο Στεφ υπερισχύει στις νίκες και θέλει να τον... πληγώσει ξανά! (infographic)

Κάρι vs ΛεΜπρόν: Ο Στεφ υπερισχύει στις νίκες και θέλει να τον... πληγώσει ξανά! (infographic)

bet365

Στεφ Κάρι και ΛεΜπρόν Τζέιμς θα αναμετρηθούν για άλλη μια σεζόν σε ματς... ζωής και θανάτου και το gazzetta.gr στέκεται στην κυριαρχία του γκαρντ των Ουόριορς στα playoffs κόντρα στον ΛεΜπρόν σε επίπεδο νικών και τελικών μεταξύ τους.

Eίμαστε πολύ τυχεροί που τους απολαμβάνουμε να κάνουν τα μαγικά τους και να μας χαρίζουν επικές μάχες στα playoffs.

Στεφ Κάρι και ΛεΜπρόν Τζέιμς θα κοντραριστούν στo play in τουρνουά και ο νικητής θα πάρει την απευθείας πρόκριση στην postseason, ενώ ο χαμένος θα πρέπει να παίξει άλλο ένα ματς πρόκρισης με τον νικητή του ζευγαριού Γκρίζλις-Σπερς.

Οι δυο τους γνωρίζονται καλά αφού από το 2015 μέχρι το 2018 είχαν συναπάντημα στους τελικούς, με τον Κάρι να πανηγυρίζει 3 πρωταθλήματα και τον Βασιλιά ένα με την τεράστια ανατροπή του 2016.

To gazzetta.gr στέκεται στην κόντρα τους όλες αυτές τις σεζόν στους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Στεφ έχει 3-1 σε τελικούς και ρεκόρ 15-7 στις νίκες

Το Ουόριορς-Καβς έγινε ένα κλασικό ματς τα τελευταία χρόνια, αφού οι δύο ομάδες συνήθιζαν να τα λένε στους τελικούς του ΝΒΑ. Από το 2015 μέχρι το 2018 δεν άφησαν κανέναν άλλο να πάει στους τελικούς του ΝΒΑ.

Στεφ Κάρι και ΛεΜπρόν Τζέιμς κοντραρίστηκαν σε πολλές περιπτώσεις στα playoffs, με τον γκαρντ των πολεμιστών να φεύγει με το χαμόγελο τις περισσότερες φορές.

Οι δυο τους έχουν έρθει αντιμέτωποι σε 22 παιχνίδια της postseason, με τον Στεφ να έχει 15 νίκες έναντι 7 του Βασιλιά.

Ο κορυφαίος σουτέρ της ιστορίας έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018), ενώ ο Βασιλιάς πήρε εκείνο του 2016 με την μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Οι Καβς τότε επέστρεψαν από το 3-1 και στέφθηκαν πρωταθλητές.

Οι πολεμιστές πήραν τους τελικούς του 2015 με 4-2, οι Καβς απάντησαν με το 4-3 το 2016, ενώ το 2017 οι Ουόριορς επικράτησαν άνετα στους τελικούς με 4-1. Τέλος το 2018 η παρέα του Κάρι, του Ντουράντ και του Τόμπσον έβγαλε τις... σκούπες, αφού καθάρισε με 4-0 τον ΛεΜπρόν και τους ιππότες.

Το crash test στα ατομικά στατιστικά τους

O Kάρι στα 22 ματς που έχε αντιμετωπίσει τον ΛεΜπρόν στα playoffs, δηλαδή στους τελικούς που έχουν έρθει αντιμέτωποι, μετρά 25.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ, ενώ σουτάρει με 40% τρίποντα, 42.2 % εντός πεδιάς και 91.6% τρίποντα. Επιπλέον βάζει 4.5 τρίποντα ανά παιχνίδι, ενώ κάνει και 1.5 κλέψιμο μέσο όρο.

Από την πλευρά του o ΛεΜπρόν έχει καταφέρει να βρίσκεται στους 33 πόντους μέσο όρο, τα 11.5 ριμπάουντ και τις 9.3 ασίστ, δηλαδή αγγίζει μέσο όρο triple double. Έχει 48% εντός πεδιάς, 34.9 % τρίποντα και 71.9% στις βολές. Πετυχαίνει 2 τρίποντα ανά παιχνίδι, ενώ κάνει 1.7 κλεψίματα και 1.3 μπλοκ.

Όλοι οι λάτρεις της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη ήθελαν να δουν ξανά μάχη Κάρι-ΛεΜπρόν φέτος σε κρίσιμο στάδιο και η... μπίλια έκατσε στο play in. Καλύτερο... ορεκτικό δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Ο Κάρι θέλει να αυξήσει τη διαφορά του στις νίκες στα ματς της postseason, πληγώνοντας τον μεγάλο του αντίπαλο, ενώ ο ΛεΜπρόν ψάχνει τρόπο να πάρει εκδίκηση από τον Στεφ για τους τρεις χαμένους τελικούς με τους Καβς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρι: Έχετε αντιληφθεί τι αδιανόητη σεζόν κάνει; (pics & vids)

ΛεΜπρόν: «Έχω 17 σεζόν με 25 πόντους μ.ο, αλλά δεν είμαι εκ των κορυφαίων σκόρερ ever;» (pic)

ΝΒΑ: Τι έκαναν μεταξύ τους οι μονομάχοι του play in τουρνουά! (vids)

 

NBA Τελευταία Νέα