Ολυμπιακός: Κυρίαρχος και στα ντέρμπι! (pics)

Ολυμπιακός: Κυρίαρχος και στα ντέρμπι! (pics)

bet365

Ενα από τα βασικά κλειδιά της φετινής επιτυχίας του Ολυμπιακού είναι κι ότι δεν κατάφερε κανένας μεγάλος αντίπαλός του να τον νικήσει, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν πόσο ισχυροί είναι!

Ο φετινός Ολυμπιακός... δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Μαρτίνς έχει μπει στη διαδικασία των play off με 3/3, έχοντας νικήσει ΠΑΟΚ στην Τούμπα και Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Μάλιστα έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει δεχτεί μόλις ένα.

Τι κατάφερε όμως η ομάδα του Πειραιά στα ντέρμπι, στην κανονική σεζόν;

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός, είχε σε 26 ματς 20 νίκες και 6 ισοπαλίες με 59 γκολ ενεργητικό και μόλις 9 παθητικό!

Απίστευτα νούμερα για τους «ερυθρόλευκους», που πραγματικά απέδειξαν ότι κανείς και πουθενά δεν μπόρεσε να τους σταματήσει!

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Βαθμοί: 12

Ο Ολυμπιακός, κατ' αρχάς, νίκησε και τους άλλους τρεις μεγάλους αντιπάλους του (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηνναϊκό). Χαρακτηριστικά μετρά από μία νίκη και από μία ισοπαλία με τον καθένα, έχοντας δεχτεί στα ντέρμπι μόλις 2 γκολ, ενώ έχει σκοράρει 6!

Όσον αφορά στα Play Off, έχει αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέσα σε 25 μέρες και έχει νικήσει και τους τρεις, πετυχαίνοντας 6 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 1!

Η διαφορά με πέρυσι...

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε... θέμα στη διαχείριση των ντέρμπι στην Ελλάδα. Πέρυσι, δεν ξεκίνησε καλά, μιας και είχε μόλις έναν βαθμό σε 2 αναμετρήσεις κολλητές με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ είχε αρχίσει να υπάρχει έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπό του μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο. Το κλίμα βάρυνε μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-0. Όλα αυτά... έσβησαν με την 4άρα στην ΑΕΚ και μετά τη νίκη με 3-0 στο ΟΑΚΑ επί του «αιώνιου» αντιπάλου του.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0

Αναλυτικά τα ντέρμπι της περσινής σεζόν:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-1
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-1
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1
Παναθηναίκός-Ολυμπιακός 0-3

Βαθμοί: 8

Ο ΠΑΟΚ, πέρυσι, ήταν κακός του δαίμονας και φέτος τον έχει νικήσει όσες φορές τον έχει πετύχει, με εξαίρεση την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης για το Κύπελλο. Βέβαια «πήρε το αίμα του πίσω» στην ρεβάνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα