Η Super League στο πιάτο σας!

Gazzetta team
Η Super League στο πιάτο σας!

bet365

Η Super League κάνει πρεμιέρα και το gazzetta.gr παρουσιάζει ξεχωριστά όλους τους μονομάχους!

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Επιτέλους... αρχίζει! Η Super League επιστρέφει ανανεωμένη, με λιγότερες ομάδες, πλέι οφ που κρίνουν τον πρωταθλητή, μεγαλύτερο ανταγωνισμό και το VAR να μπαίνει για τα καλά στην ποδοσφαιρική μας ζωή. Μια ποδοσφαιρική ζωή, η οποία είχε και φέτος αγωνία για τα τηλεοπτικά, τα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διευθετήθηκαν και θα υπάρξει προβολή για όλα τα παιχνίδια. Μοναδική εξαίρεση το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, το οποίο θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω του ΠΑΟΚ TV.

Το καλοκαίρι υπήρξε αρκετή κινητοποίηση για τις περισσότερες ομάδες, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως μόλις πέντε μπαίνουν στη φετινή μάχη με τον προπονητή που είχαν και πέρυσι. Κάποιοι, έχουν δώσει ήδη σημεία γραφής στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, ενώ άλλους τους έχουμε δει μόνο σε φιλικά. Μοναδικό new entry, μετά την αναδιάρθρωση, ο Βόλος, ο οποίος θα δώσει τη μάχη της παραμονής, η οποία αναμένεται να έχει και φέτος αρκετή αγωνία.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να κάνει το back to back; Θα επιστρέψουν στους τίτλους ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ; Θα πιέσει ο Παναθηναϊκός για την κορυφή; Θα κάνει «μπάσιμο» ο Άρης ή ο Ατρόμητος; Ποιοι τελικά θα επιβιώσουν; Οι απαντήσεις.... στο χορτάρι!

Δείτε με ένα click σε κάθε ομάδα που ακολουθεί το μεταγραφικό πάρε-δώσε, τον προπονητή, τους στόχους, καθώς και τις προβλέψεις των ρεπόρτερ για την πορεία τους (οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί με βάση την περσινή τους βαθμολογία)

ΠΑΟΚ: Πώς να χαθεί (και) αυτός ο τίτλος; (part two)

Ολυμπιακός: Αποφασισμένος να επιστρέψει στον... θρόνο του πρωταθλητή!

ΑΕΚ: Με νέα ομάδα και στόχο το πρωτάθλημα!

Ατρόμητος: Σταθερά με τους ίδιους στόχους

Άρης: Η ώρα της επιβεβαίωσηςς

Πανιώνιος: Χρονιά επιβίωσης

Λαμία: Διοικητική κρίση έπειτα από μια ονειρεμένη σεζόν!

Παναθηναϊκός: Φέτος ο πήχης είναι ψηλότερα

Παναιτωλικός: Εξέλιξη και πλάνο τριετίας

ΑΕΛ: Ψάχνει την υπέρβαση

Αστέρας Τρίπολης: Νέα ομάδα, νέα στοιχήματα

Ξάνθη: Για νέο ξεκίνημα

ΟΦΗ: Με το βλέμμα πάντα ψηλότερα!

Βόλος: «Καταπίνει» τις κατηγορίες και αναζητά την καθιέρωση

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα