Γκολάρες που έπρεπε να μετρήσουν! (vids)

Γκολάρες που έπρεπε να μετρήσουν! (vids)

bet365

Ο Κώστας Σταφυλίδης πέτυχε τρομερό γκολ απέναντι στην Αίγυπτο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το gazzetta.gr θυμάται 10 περιπτώσεις που ο διαιτητής... έκλεισε τα μάτια σε ξεκάθαρη περίπτωση γκολ!

Άσκολι - Μπάρι και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

O Κώστας Σταφυλίδης με μια απίστευτη λόμπα από τα αριστερά στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας ένα γκολ απ' αυτά που λες «άσε το να μετρήσει και ας μην πρέπει».

Το gazzetta.gr θυμάται 10 περιπτώσεις που οι διαιτητές θα έπρεπε να έχουν πιο... ανοιχτά τα μάτια τους.

Ροναλντίνιο

Ο Βραζιλιάνος μάγος, την εποχή που έπαιζε στην Κερετάρο του Μεξικού, τσίμπησε την μπάλα από τον τερματοφύλακα την ώρα που πήγε να κάνει βολέ, την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα αλλά δεν μέτρησε ποτέ. Κρίμα.

Ανρί

Ό,τι έκανε ο Ροναλντίνιο, το είχε κάνει ο Ανρί. Κόντρα στην Μπλάκπουλ. Το γκολ δεν μέτρησε ούτε τότε.

Φαν Πέρσι

Κι ο Φαν Πέρσι μια από τα ίδια...

Μπεστ

Ο Τζορτζ Μπεστ από τους πρώτους διδάξαντες....

Μέσι

Η μπάλα στρώνεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής, στον Αργεντινό, εκείνος σουτάρει στην κίνηση, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα και τελικά δεν μετράει το γκολ.

Οσβάλντο

Τρομερή γκολάρα κόντρα στη Λέτσε με ψαλιδάκι αλλά... δεν. Ενώ καλυπτόταν κανονικά, ο διαιτητής τον χρέωσε ως οφσάιντ.

Μέσι (ξανά)

Εκτέλεση φάουλ... γκολ. Μάλλον, όχι γκολ. Επιθετικό φάουλ από τον Μπουσκέτς, που είναι για να γελάει ο κόσμος βέβαια.

Γκρίφιθς

Αυτήν την υπέρτατη φαουλάρη την στέλνει με τηλεκατευθυνόμενο τρόπο στο αντίπαλο τέρμα ο άσος της Χιμπέρνιαν, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και περνάει ξεκάθαρα τη γραμμή. Διαιτητική αλητεία που δεν μέτρησε το γκολ.

Πέδρο Μέντες

Ο άσος της Τότεναμ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με τον Ρόι Κάρολ να βλέπει την μπάλα να... ζωντανεύει μέσα στα χέρια του. Η μπάλα πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή αλλά ο διαιτητής δεν το είδε ποτέ. Ούτε κάποιος βοηθός του.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ψαλιδάρα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να σηκώνει την μπάλα και να τη στέλνει πρώτα στο δοκάρι και μετά στα αντίπαλα δίχτυα. Ήταν όμως... επιθετικό φάουλ. Ήμαρτον!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα