Το μήλο (δεν) πέφτει κάτω από τη μηλιά (pics)

Το μήλο (δεν) πέφτει κάτω από τη μηλιά (pics)

bet365

Το gazzetta.gr σάς παρουσιάζει τα παιδιά 10 ποδοσφαιριστών που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστoρία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Θα ακολουθήσουν το δρόμο που χάραξαν οι πατεράδες τους;

Τα ονόματα που θα δείτε παρακάτω σίγουρα τα ξέρετε. Σίγουρα τους έχετε θαυμάσει και σίγουρα σας έχουν ξεσηκώσει. Εκτός από τον Φαν Πέρσι και τον Ντρογκμπά, που ακόμη συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο, οι υπόλοιποι έχουν βάλει τέλος στην καριέρα τους.

Τα παιδιά τους όμως είναι εδώ για να συνεχίσουν τον θρύλο τους. Ποια θα τα καταφέρουν; Το μέλλον θα δείξει. Πάμε να δούμε τους δέκα γιους που, τουλάχιστον, έχουν τραβήξει τα βλέμματα με το ταλέντο τους.

Μίτσελ Μπέργκαμπ

Βαρύ το φορτίο που κουβαλάει από τον πατέρα του. Ο Ντένις έχει μείνει στην ιστορία και αποτελεί θρύλος για την Άρσεναλ. Ο μικρός έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Άλμερε, ομάδα Β' κατηγορίας της Ολλανδίας, εκεί όπου προσπαθεί να ακολουθοήσει τα βήματα του μπαμπά ακολουθώντας το στιλ παιχνιδιού του.

Ισάακ Ντρογκμπά

Αν και είναι μόλις 16 ετών, ο Ισάακ έχει ήδη καταφέρει να δείξει σημάδια της λάμψης από το ταλέντο του. Παίζει στις ακαδημίες της Τσέλσι, εκεί όπου ο πατέρας του έγραψε ιστορία.

Τζο φαν ντερ Σαρ

Όλοι ξέρουν τον Έντουιν φαν ντερ Σάαρ για την λαμπρή καριέρα που έκανε με τον Άγιαξ και την εθνική Ολλανδίας. Ο 18χρονος γιος του, που αγωνίζεται κι αυτός στις ακαδημίες του Αίαντα, είχε φορέσει τα γάντια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως κι ο μπαμπάς του. Και φυσικά ελπίζει να συνεχίσει να έχει το επίθετο Φαν ντερ Σαρ στον... αφρό.

Ντεβάντε Κόουλ

Από τις αρχές των 90΄s μέχρι τις αρχές του 2000, ο Άντι Κόουλ σκόραρε το ένα τέρμα μετά το άλλο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς της Ευρώπης. Κι ο 21χρονος γιος του βγάζει το... ψωμί του όντας κι αυτός στράικερ. Ξεκίνησε στις ακαδημίες της Σίτι, όμως, όπου δεν μπορεί να βρει χώρο στην πρώτη ομάδα και αφού πέρασε από τις Μπάρνσλεϊ, Μίλτον Κέινς Ντονς και Μπράντφορντ, πλέον ανήκει στην Φλίτγουντ. Απέχει αρκετά από τα βήματα του πατέρα του μέχρι στιγμής.

Ιάνις Χάτζι

Στην Ρουμανία ο Γκεόργκι Χάτζι είναι κάτι σαν Θεός. Πριν από λίγους μήνες, το gazzetta.gr τον είχε συναντήσει στη Σόφια. Εκεί ήταν κι ο γιος του Ιάνις, ο οποίος είχε δηλώσει πως: «Είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Εγώ είμαι ο Ιάνις Χάτζι και θέλω να παίξω ποδόσφαιρο με την αξία μου και όχι επειδή είμαι γιος του Χάτζι. Όλα στο γήπεδο φαίνονται. Κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί», για το πως αντιμετωπίζει ότι είναι γιος του τεράστιου Χάτζι. Μετά την Βιτορούλ, υπέγραχε στην Φιορεντίνα κι ο ίδιος θέλει να διαγράχψει την δική του καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με τον ίδιο ήδη να φημίζεται για την τεχνική του όντας ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της Ευρώπης.

Τζόσουα Νασιμέντο

Όντας γιος του Πελέ, είναι πολύ δύσκολο να φτάσει τη φήμη του πατέρα του. Με το Τζόσουα Νασιμέντο, το μυαλό σου δύσκολα πάει ότι είναι γιος του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη όλων των εποχών ,για πάρα πολύ κόσμο. Θεωρείται αρκετά ταλαντούχος και στόχος του είναι να παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αμερική αλλά να πάρει και το πτυχίο του.

Έντσο και Λούκα Ζιντάν

Βαρύ κι αυτός το όνομα που κουβαλάει. Ο Έντσο, παίζει στην Ρεάλ Β' όντας συμπαίκτης του Βέργου και έχοντας προπονητή στην πρώτη ομάδα του τεράστιο «Ζιζού», που τυγχνάνει να είναι και πατέρας του. Στα 21 του έχει δείξει κάποια στοιχεία του ταλέντου του αλλά ακόμη έχει... δρόμο να ανέβει. «Ναι» στο ποδόσφαιρο είπε κι ο άλλος γιος του Ζιντάν, Λούκα, ο οποίος είναι τερματοφύλακας στην Ρεάλ. Μέχρι στιγμής δεν έχει συγκεντρώσει και τόσο καλές κριτικές.

Σακίλ Φαν Πέρσι

Με την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έγραψε τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από το καλοκαίρι του 2015 ο Ολλανδός ανήκει στην Φενέρμκπαχτσε και στις ακαδημίες της ομάδας έχει ενταχθεί κι ο 10χρονος, ο οποίος από μικρός άρχισε να επιβεβαιώνει την ρήση: «το μήλιο κάτω από τη μηλιά θα πέσει».

Μπρούκλιν Μπέκαμ

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Μπέκαμ βρέθηκε ένα φεγγάρι στις Ακδημίες της Άρσεναλ, όπου οι άνθρωποι της ομάδας δεν φάνηκαν... ζεστοί στο να τον κρατήσουν. Ο 17χρονος φαίνεται να ασχολείται περισσότερο με τις φωτογραφήσεις και τα καλλιτεχνικά. Μάλλον όσο ταλέντο και να είχε, θα μείνει... ανεκμετάλλευτο.

Κριστιάν Μαλντίνι

Μετά τον Τσέζαρε και τον Πάολο, ο Κριστιάν έρχεται να συνεχίσει τον θρύλο των Μαλντίνο στη Μίλαν. Ο 20χρονος ξεκίνησε στις ακαδημίες των «ροσονέρι» και πρόσφατα πήγε στην Hamrun Spartans της Μάλτας για να... ψηθεί. Μένει να δούμε αν τα γονίδια έχουν περάσει για τα... καλά στο dna του.

 

Τελευταία Νέα