Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν έχω κάποιο λόγο που φοράω τη ροζ μάσκα, απλώς μου αρέσει»

Δήμος Μπουλούκος
Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν έχω κάποιο λόγο που φοράω τη ροζ μάσκα, απλώς μου αρέσει»

bet365

Τι έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου την πρώτη μέρα μετά την κατάκτηση του μεταλλίου αλλά και τι σημαίνει η ροζ μάσκα που φοράει. Το Gazzetta έχει την απάντηση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το κεντρικό πρόσωπο στην ελληνική ομάδα, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η επόμενη μέρα του θριάμβου του, ήταν σχετικά ήσυχη καθώς και ο ίδιος ήθελε να ξεκουραστεί αλλά και να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αυτός ήταν και ο λόγος που παρότι πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους για συνέντευξη σε τηλεοπτικούς σταθμούς, σε ραδιόφωνα ή και σε άλλα ΜΜΕ, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά και δεν μίλησε σε κανέναν.

Το πρωί κινήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό ενώ το απόγευμα πήγε ξανά στο Ολυμπιακό Στάδιο για να δει τους αγώνες και συγκεκριμένα τον Κώστα Δουβαλίδη και τον Εμμανουήλ Καραλή. Χάρηκε ιδιαίτερα με τον Καραλή, καθώς είναι κοντά σε ηλικία και έχουν αρκετά καλές σχέσεις.

Μάλιστα ρωτήθηκε γιατί φοράει ροζ μάσκα, καθώς κάποιοι τη συνέδεσαν με τη ροζ μάσκα που φορούσαν τρεις Αμερικανοί ξιφομάχοι οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Τόκιο και την είχαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας εις βάρος συναθλητή τους για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ωστόσο ο Μίλτος στη σχετική ερώτηση είπε: «όχι δεν έχω κάποιον λόγο απλώς μου αρέσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα