Η υποδοχή των Ιαπώνων στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου της Ελλάδος

Η υποδοχή των Ιαπώνων στην Ολυμπιακή ομάδα στίβου της Ελλάδος

bet365

Τα πρώτα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας στίβου της Ελλάδος έφτασαν στο Μισάτο της Ιαπωνίας και οι κάτοικοι της πόλης τα υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Στο Μισάτο της Ιαπωνίας έφτασε το πρώτο γκρουπ της Ολυμπιακής ομάδας στίβου της Ελλάδος προκειμένου να προετοιμαστούν και εν συνεχεία να μεταβούν στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο δήμος της πόλης του Μισάτο, που έχει αναλάβει την φιλοξενία της ομάδας για δέκα ημέρες, υποδέχθηκε με πανό καλωσορίσματος τα μέλη της, ενώ σε κάθε δωμάτιο υπήρχαν αναμνηστικά δώρα.

Η αποστολή έφτασε στο Μισάτο μετά από περίπου 24 ώρες ταξίδι και τα μέλη της κατέλυσαν στα μονόκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο του προπονητικού κέντρου.

Στο πλαίσιο των μέτρων κατά του covid-19, οι αθλητές θα τρώνε μόνο στα δωμάτια τους, ενώ για να ανέβουν σε αυτά θα χρησιμοποιούν εξωτερική σκάλα.

Σε λίγες ώρες θα φτάσουν στο Μισάτο και οι επικοντιστές Κώστας Φιλιππίδης, Ελένη Πόλακ και Εμμανουήλ Καραλής.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!