Portarathlon: Οι κορυφαίοι και κορυφαίες των συνθέτων συγκεντρώνονται στη Νάξο

ntragkomiroba_anastasia

bet365

Στη Νάξο θα φιλοξενηθεί το 5o διεθνές meeting συνθέτων αγωνισμάτων «Portarathlon», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Κυκλάδες.

Το Portarathlon, με έπταθλο γυναικών και δέκαθλο ανδρών, θα διεξαχθεί στις 17 και 18 Μαΐου στο Δημοτικό στάδιο της Νάξου, με αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες και από την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά στο μίτινγκ της Νάξου θα εμφανιστούν αθλητές και αθλήτριες από την Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, την Γαλλία και την Πολωνία το οποίο αποδεικνύει την ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση του διεθνούς αγώνα, ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια που υποστηρίζεται ενεργά από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου.

Από ελληνικής πλευράς, η νεαρή πρωταθλήτρια του συνθέτου Αναστασία Ντραγκομίροβα, που είναι αθλήτρια της Team Future της Bwin, αλλά και οι Στέλλα Τζινακούλα, Μαργαρίτα Τσουκαλά, Σοφία Καμπερίδου, Νικολία Ποϊραζίδη, Αναστασία Μπαλούμη, Ευαγγελία Δεληγιάννη και Ελεονώρα Τσόγκα θα συμμετάσχουν στο έπταθλο ενώ στο δέκαθλο ο Άρης Περιστέρης, τα αδέλφια Άγγελος και Αντώνης Ανδρέογλου, ο Κωνσταντίνος Λογδανίδης, ο Μιχάλης Κιάφας, ο Θανάσης Παρασκευάς και ο Αναστάσιος Δάλλαρης θα παραβρεθούν επίσης.

 

Τελευταία Νέα