Στίβος: Με Τόπιτς και καλές συμμετοχές στο International Indoor High Jump Meeting της Καλλιθέας

Newsroom
Στίβος: Με Τόπιτς και καλές συμμετοχές στο International Indoor High Jump Meeting της Καλλιθέας

bet365

Ο πρώτος αγώνας Filathlitikos Kallitheas International Indoor High Jump Meeting θα γίνει την Παρασκευή (3/2) στο κλειστό “Εθνικής Αντίστασης” στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για έναν αγώνα ύψους ανδρών και γυναικών με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών του αγωνίσματος. Η Αντζελίνα Τόπιτς θα είναι το μεγάλο όνομα, αφού κάνει εξαιρετική σεζόν έχοντας ήδη περάσει το 1,94μ βελτιώνοντας το ατομικό της ρεκόρ.

Η αθλήτρια από τη Σερβία έχει στενή σχέση με τη χώρα μας, καθώς πραγματοποιεί συχνά προπονήσεις στην Ελλάδα και μετέχει σε μίτινγκ της θερινής περιόδου. Η Τόπιτς θα κάνει στην Καλλιθέα τον πέμπτο της αγώνα στη σεζόν με στόχο να ανέβει υψηλότερα από το 1,94μ του Βελιγραδίου.

Στο ύψος των γυναικών η Παναγιώτα Δόση θέλει άλματα πάνω από το φετινό της 1,81 μ. σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Δέσποινας Μαλταμπέ, που έχει περάσει φέτος το 1,75 μ. και ψάχνει άλματα πάνω από το ατομικό της 1,80 μ. στον κλειστό στίβο.

Στο ύψος των Ανδρών ο Φαμπιάν Ντελρίντ (Σουηδία) είναι το μεγάλο όνομα, ωστόσο ξεχωρίζουν ακόμη ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου με φετινό 2,12 μ. και φυσικά ο δικός μας, Αντώνης Μέρλος που έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,17μ. και δείχνει έτοιμος για επιδόσεις πάνω από τα 2,20 μέτρα. Οι νεαρότεροι Ανδρέας Μίτα (2,09 μ. φέτος) και Γιώργος Μανωλόπουλος (2,06 μ. φέτος) διεκδικούν να πετύχουν άλματα πάνω από το 2.10 μ., επίδοση που αποτελεί όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Τον αγώνα διοργανώνει ο ΦΣ Καλλιθέας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Το πρόγραμμα

17.00 Ύψος Ανδρών
19.00 Ύψος Γυναικών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα