Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Αποσύρεται το υγειονομικό πρωτόκολλο ενάντια στον κορονοϊό

Newsroom
Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Αποσύρεται το υγειονομικό πρωτόκολλο ενάντια στον κορονοϊό

bet365

Οι διοργανωτές του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, εναρμονιζόμενοι με τα τελευταία δεδομένα της πολιτείας, απέσυραν το υγειονομικό πρωτοκόλλου ενάντια στην Covid -19, που ίσχυσε στην περσινή διοργάνωση.

Το υγιειομικό πρωτόκολλο που ίσχυσε στον περσινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού, δεν θα ισχύσει στη φετινή διοργάνωση στις 13 Νοεμβρίου.

Με ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ, η ομοσπονδία εναρμονίζεται με τα τελευταία δεδομένα της ελληνικής πολιτείας για την εξάπλωση της νόσου COVID-19 και προχωρά στην απόσυρση του υγειονομικού πρωτοκόλλου του ΑΜΑ 2022.

Όπως τονίζεται: «Για την προστασία όλων των συναθλητών, εθελοντών και εργατικού προσωπικού, συστήνουμε την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, όπου παρατηρείται συνωστισμός, καθώς και τη διενέργεια προληπτικού αυτό-διαγνωστικού ελέγχου (self test) τόσο την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής τους όσο και την ημέρα του αγώνα.

Η επίδειξη πιστοποιητικού COVID-19 (εμβολιασμού, ανάρρωσης, αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου) κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους ή την ημέρα του αγώνα δεν είναι πλέον υποχρεωτική.

Επιπλέον, η χρήση μάσκας στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων & Marathon EXPO, καθώς και στην εκκίνηση-τερματισμό του εκάστοτε αγώνα, είναι προαιρετική, αλλά συνίσταται εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρείται.

Σε περίπτωση που η ελληνική πολιτεία ανακοινώσει νέα μέτρα προστασίας, τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, που θα ισχύσουν τότε».


 

Τελευταία Νέα