Santorini Experience: Με λάμψη Ντρισμπιώτη και ευχάριστη έκπληξη της κόρης του Ιακωβάκη (vids)

Φώτης Καρακούσης
Santorini Experience: Με λάμψη Ντρισμπιώτη και ευχάριστη έκπληξη της κόρης του Ιακωβάκη (vids)

bet365

Με τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ξεκίνησε το φετινό Santorini Experience, με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να δίνει την εκκίνηση και να αποθεώνεται και την 14χρονη Ελένη Ιακωβάκη, κόρη του Έλληνα πρωταθλητή να κατακτά την 1η θέση.

Μετά από 2 χρόνια που λόγω κορονοϊού δεν διεξήχθη, το Santorini Experience επέστρεψε δυναμικά. Την Παρασκευή και την πρώτη ημέρα των αγώνων, στο Ακρωτήρι είχαμε τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Στον αγώνα που πήραν μέρος πάνω από 70 δρομείς, όλων των ηλικιών και όλων των επαγγελμάτων θα λέγαμε, την παράσταση έκλεψε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην με δύο χρυσά μάλιστα στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό, μπορεί να μην έτρεξε, αλλά ήταν αυτή που έδωσε την εκκίνηση, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες με τους θαυμαστές και θαυμάστριες με το χαμόγελο να μην φεύγει ποτέ από τα χείλη της.

Εκτός από την Ντρισμπιώτη την παράσταση έκλεψαν ο Αντώνης Νικοπολίδης που δεν τα πήγε και άσχημα στην διαδρομή, ο Τζο Αρλάουσκας και ο Περικλής Ιακωβάκης. Αφήσαμε τελευταίο τον Έλληνα πρωταθλητή του στίβου, γιατί η κόρη του Ελένη που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 14 χρόνια, ήταν αυτή που κέρδισε τον αγώνα των γυναικών, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πως το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά. Στους άνδρες νικητής ήταν ο Στέλιος Δρόσος, ενώ όλοι είχαν να λένε για το πόσο καλή είναι η διοργάνωση που θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο με την ημιμαραθώνιο και την Κυριακή με τον αγώνα κολύμβησης.

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη κιόλας μέρας το Santorini Experience έδειξε και πάλι πως άξιζε και με το παραπάνω τα καλά λόγια που ακούγονται για την συγκεκριμένη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

 

Τελευταία Νέα