Στίβος: Πρώην πρωταθλητής βγάζει στο σφυρί μετάλλιο για να βοηθήσει πρώην άσο του βόλεϊ που χαροπαλεύει

Newsroom
Στίβος: Πρώην πρωταθλητής βγάζει στο σφυρί μετάλλιο για να βοηθήσει πρώην άσο του βόλεϊ που χαροπαλεύει

bet365

Ο πρώην πρωταθλητής του ύψους, Βασίλης Παπαδημητρίου, πουλάει το μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του 1973 προκειμένου να βοηθήσει στα έξοδα νοσηλείας του Νίκου Αντωνιάδη ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Έναν σπουδαίο παλιό παίκτη του βόλεϊ θέλησε να βοηθήσει με μία πολύ όμορφη κίνησή του, ο πρώην πρωταθλητής του στίβου, Βασίλης Παπαδημητρίου.

Ο Παπαδημητρίου, που κυριαρχούσε στο άλμα εις ύψος την δεκαετία του ’70, αποφάσισε να πουλήσει το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Ρότερνταμ το 1973, προκειμένου να δοθούν τα χρήματα στην οικογένεια του πρώην βολεϊμπολίστα Νίκου Αντωνιάδη.

Ο Αντωνιάδης υπέστη βαρύτατο εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, με τον γιο του σε ανάρτησή του να αναφέρει πως χρειάζονται οικονομική ενίσχυση για να καλυφθούν τα έξοδα αποκατάστασης, εφ’ όσον αντέξει ο πατέρας του.

Η οικογένεια είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και ο Παπαδημητρίου πήρε την πρωτοβουλία και αποφάσισε να πουλήσει το μετάλλιό του ώστε να βοηθήσει από την πλευρά του οικονομικά. Σε ποστάρισμά του εξέφρασε και την δυσαρέσκειά του μάλιστα ότι συνάντησε κλειστές πόρτες σε όσους απευθύνθηκε και τους ζήτησε να βοηθήσουν την οικογένεια Αντωνιάδη.


 

Τελευταία Νέα