Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Κλασικό Μαραθώνιο

Κώστας Ευθυμιάδης
Ξεκινούν οι εγγραφές για τον Κλασικό Μαραθώνιο

bet365

Από αύριο αρχίζουν οι εγγραφές για τον Κλασικό Μαραθώνιο με περιορισμένες θέσεις.

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου, θα αρχίσουν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14.00 και θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athensauthenticmarathon.gr).

O ΣΕΓΑΣ που φέτος έχει αλλάξει μαζικά τα πρόσωπα των στελεχών που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τον θεσμό, έχει προβλέψει περιορισμούς σε συμμετοχές, αλλά και αγωνίσματα λόγω της πανδημίας. Μάλιστα η διοργάνωση θα κρατήσει δύο ημέρες καθώς στις 13 Νοεμβρίου θα γίνει ο αγώνας 10χλμ, με τους δρομείς να τρέχουν ανά μπλοκ 500 ατόμων, ενώ το ίδιο θα γίνει και την επόμενη ημέρα στα 5χλμ., αλλά και τον μαραθώνιο.

Όπως τονίζεται από την ομοσπονδία, όσοι αιτήθηκαν να αγωνιστούν και πέρυσι και δεν έχουν ακυρώσει την συμμετοχή τους, θα μπορούν να αγωνιστούν κανονικά, ενώ όσοι ακύρωσαν την συμμετοχή τους θα αρχίσουν σταδιακά να έχουν επιστροφή χρημάτων από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα