Αμερικανίδα κατέβηκε στα trials διανύοντας τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! (vid)

Αμερικανίδα κατέβηκε στα trials διανύοντας τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της! (vid)

bet365

Η Λίντσεϊ Φλατς κατέβηκε στο έπταθλο των trials των ΗΠΑ στον στίβο με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Θέλει… κότσια να κατέβεις για να κάνεις σύνθετα στον στίβο. Ειδικά όταν είσαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης σου και διεκδικείς εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα trials των ΗΠΑ!

Κι όμως, έγινε κι αυτό καθώς η Λίντσεϊ Φλατς, μπορεί να διανύει τον 5ο μήνα εγκυμοσύνης της, όμως κατέβηκε στο εθνικό πρωτάθλημα που έγινε στο Γιουτζίν του Ορεγκον, με την κοιλίτσα της να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Η… τολμηρή αθλήτρια έγινε αντικείμενο θαυμασμού για την θέλησή της ολοκλήρωσε τα πέντε αγωνίσματα και στο έκτο, στον ακοντισμό, μετά την πρώτη βολή σταμάτησε καθώς την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της. Αυτό όμως μικρή σημασία είχε καθώς η επιβράβευση ήρθε από τον κόσμο που συγκινήθηκε με την παρουσία της.

Μία έγκυος έγραψε στα σόσιαλ: «Ως μία εγκυμονούσα στην 21η εβδομάδα που ζορίζεται να ανέβει ακόμη και τα σκαλιά, έχω μείνει άφωνη! Είσαι εκπληκτική!».

Μία άλλη έγραψε: «Γίνομαι κι εγώ 18 εβδομάδων αύριο. Σε ευχαριστώ που με εμπνέεις με την θέλησή σου».

Η Φλατς κέρδισε τον «τίτλο» του νέου «role model» στις ΗΠΑ, αλλά και της ηρωίδας καθώς οι αγώνες έγιναν κάτω από συνθήκες καύσωνα, αλλά αυτή δεν το έβαλε κάτω ως το έκτο αγώνισμα.

«Η ανησυχία μου ήταν να μείνω υγιής κι εγώ και το μωρό. Μέχρι την 12η εβδομάδα είχα εμετούς και είχε επηρεαστεί η προπόνησή μου. Αν τα trials ήταν 3 εβδομάδες πριν, δε ξέρω τι θα είχε γίνει» ανέφερε η Φλατς που προληπτικά αποσύρθηκε στο τέλος του αγώνα. Έγινε όμως το πρόσωπο της διοργάνωσης και δικαίως.

 

Τελευταία Νέα