Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός στην Χούλιχαν εξαιτίας ενός… μπουρίτο

Κώστας Ευθυμιάδης
Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός στην Χούλιχαν εξαιτίας ενός… μπουρίτο
Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Σέλμπι Χούλιχαν καθώς τιμωρήθηκε με τέσσερα χρόνια αποκλεισμό, για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων, τόσο φέτος στο Τόκιο, όσο και στο Παρίσι, έσβησε για την κορυφαία Αμερικανίδα αθλήτρια στίβου στα 1.500μ. και 5.000μ.

Η Σέλμπι Χούλιχαν είχε τιμωρηθεί με 4ετη αποκλεισμό καθώς βρέθηκε θετική σε στεροειδή. Άσκησε έφεση όμως ούτε τώρα δικαιώθηκε με αποτέλεσμα να μείνει οριστικά εκτός Τόκιο.

Μόλις δύο ημέρες πριν αρχίσουν τα trials για τους Ολυμπιακούς στις ΗΠΑ έγινε γνωστή η είδηση της ποινής της, με την Χούλιχαν να ήταν η ελπίδα των Αμερικανών για ένα μετάλλιο στις ημιαποστάσεις.

Η ίδια και ο προπονητής της ανέφεραν πως δεν έχει κάνει χρήση ναδρολόνης, υποστηρίζοντας πως για όλα έφταιγε ένα… μπουρίτο και το χοιρινό κρέας το οποίο είχε, υποστηρίζοντας πως η ουσία υπήρχε αλλοιωμένη μέσα σε αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα