Τεντόγλου: «Ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες» (vid)

Τεντόγλου: «Ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και πηγαίνω τσιτωμένος στους αγώνες» (vid)

bet365

Την παράσταση εκτός του στίβου έκλεψε και στις δηλώσεις ο Μίλτος Τεντόγλου με τον Έλληνα πρωταθλητή να ευχαριστεί την κοπέλα του επειδή του σπάει τα νεύρα πριν τους αγώνες και κατεβαίνει τσιτωμένος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν απολαυστικός και στην Πάτρα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου, κατακτώντας με άνεση το χρυσό μετάλλιο, έχοντας δύο εξαιρετικά άλματα στα 8.48 (η δεύτερη καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο μετά το δικό του 8.60) και 8.41 (πάτησε τουλάχιστον 20 εκατοστά πίσω από την βαλβίδα).

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν πάντως ο Έλληνας πρωταθλητής μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ έκλεψε ακόμα περισσότερο την παράσταση, καθώς ευχαρίστησε την κοπέλα του που του σπάει τα νεύρα πριν τους αγώνες και μετά ο ίδιος κατεβαίνει τσιτωμένος και ξεσπάει: «Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου και επίσης θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω».

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την πρωτιά επισήμανε: «Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη. Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά. Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα και πρέπει να δουλέψω την φόρα μου. Γενικά θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες του κόσμου, ένας αθλητής που ακόμη και σε κακή ημέρα μπορώ να πηδήσω μακριά. Αυτό που δίνει αρχικά τη δυνατότητα να σκέφτομαι πολλά πράγματα από συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

 

Τελευταία Νέα