Αυτή είναι η κορυφαία 11άδα του Champions League

Αυτή είναι η κορυφαία 11άδα του Champions League

Η μεγάλη ψηφοφορία για τη μεγάλη διοργάνωση του Champions League ολοκληρώθηκε.

To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα. Και, μάλιστα, την κορυφαία των κορυφαίων αυτή τη φορά, αφού η ψηφοφορία είχε να κάνει μόνο με τους καλύτερους.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι της φετινής διοργάνωσης ήταν: Μεντί (τερματοφύλακας), Γουόκερ, Ντίαζ, Μαρκίνιος, Ζοάο Κανσέλο (αμυντικοί), Καντέ, Γκουντογάν, Ντε Μπρόινε (μέσοι), Μπαπέ, Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ (επιθετικοί)

γηπεδο

Τα σάρωσε όλα στο τέλος. Καλύτερος παίκτης στον πρώτο ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Πολυτιμότερος και στον δεύτερο ημιτελικό με την «Βασίλισσα». ΜVP και του τελικού. Ο Ν' Γκολό Καντέ οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Champions League κι εσείς τον ψηφίσατε ως τον Top Player για την φετινή διοργάνωση. Κι όχι άδικα. Ο Γάλλος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά και εσείς τον ξεχωρίσατε.

top

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος. Και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στις ψήφους. Ο Μεντί έπαιξε σε 12 ματς του Champions League και κράτησε το μηδέν στα 9 από αυτά! Προφανώς ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Τσέλσι κατέκτησε το τρόπαιο. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Εντερσον της Σίτι και στην τρίτη ο Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν.

τερμα

Μάζεψε αρκετά σκαλπ επιθετικών. Του Χάαλαντ, του Μπαπέ, του Νέιμαρ. Ο Ρούμπεν Ντίας ήταν αυτός που έλειπε από την Σίτι. Καλύτερος αμυντικός στις προτιμήσεις σας κι ακολούθησε ο Μαρκίνιος από την Παρί και ο Ζοάο Κανσέλο από τη Σίτι επίσης.

amuna

Αμφιβάλλει κανείς; Πιθανότατα είναι και ο καλύτερος του Champions League. Κι εσείς του δώσατε την πρωτιά με τις ψήφους. Ο Ν'Γκολό Καντέ συγκέντρωσε το 32% των ψήφων σας για να αφήσει στην δεύτερη θέση τον Κέβιν Ντε Μπρόινε (με 30%) και τρίτο τον Γκουντογάν (17%). Αλλωστε ένας Καντέ στα χαφ αρκεί για όλους τους υπόλοιπους.

mesos

Αν και ο Χάαλαντ ήταν ο πρώτος σκόρερ, εντούτοις ο Μπαπέ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους σας. Με 27% είναι ο top επιθετικός στην διοργάνωση σύμφωνα πάντα με τις επιλογές σας. Ακολούθησε ο μεγάλος Λεβαντόφσκι ο οποίος όμως ήταν τραυματίας στα ματς με την Παρί και τρίτος ο Χάαλαντ!

epithetikos

Δείτε εδώ τις κορυφαίες ενδεκάδες από κάθε φάση του Champions League.