Ψήφισε την κορυφαία 11άδα των πρώτων ημιτελικών του Champions League

Ψήφισε την κορυφαία 11άδα των πρώτων ημιτελικών του Champions League

Gazzetta team

Η πρώτη φάση των Ημιτελικών του Champions League ήταν συναρπαστική. «Αγρια» ομορφιά στο Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι που έληξε ισόπαλο (1-1), ανατροπή στο Παρίσι με την Μάντσεστερ Σίτι να νικάει την PSG (1-2) με το εκπληκτικό φάουλ του Μαχρέζ.

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Με ένα σύστημα 4-3-3, μπαίνεις στο ειδικό template και ψηφίζεις πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί. Εκεί, έχεις την ευκαιρία να δεις τις βασικές πληροφορίες για τον κάθε υποψήφιο και να επιλέξεις τους δικούς του παίκτες για την κάθε θέση ανάλογα με την απόδοσή τους.

Αυτή τη φορά θέλουμε τη βοήθειά σου για να βγάλουμε τους κορυφαίους της πρώτης της φάσης των «4» του Champions League. Ποιος θα πάρει τις περισσότερες ψήφους;

Η επιλογή δική σου.