Η κορυφαία 11άδα της ρεβάνς των 8 του Champions League

Η κορυφαία 11άδα της ρεβάνς των 8 του Champions League

Gazzetta team

Η μεγάλη ψηφοφορία για τη ρεβάνς της φάσης των 8 ολοκληρώθηκε. To αθλητικό site μαζί με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, ανέδειξε την κορυφαία ενδεκάδα.

Οι αναγνώστες με ένα σύστημα 4-3-3, μπήκαν στο ειδικό template και ψήφισαν πατώντας πάνω στην αντίστοιχη θέση του γηπέδου που έχει σχεδιαστεί.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Οι καλύτεροι ήταν: Nάβας (τερματοφύλακας), Αλεξάντερ Αρνολντ, Μιλιτάο, Κιμπέμπε, Μεντί (στην άμυνα), Κρόος, Κασεμίρο, Ντε Μπρόινε (στα χαφ), Νέιμαρ, Μπαπέ, Φόντεν (στην επίθεση).

Α-στα-μά-τη-τος. Ο Κιλιάν Μπάπε για ακόμη μία αγωνιστική ψηφίστηκε ως Top Player για τις ρεβάνς των προημιτελικών. Ο Γάλλος μπορεί να μην σκόραρε, η Παρί όμως προκρίθηκε στα ημιτελικά και το νέο αστέρι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

Κέιλορ Νάβας ξανά και ξανά. Έσωσε την Παρί στο Μόναχο, την κράτησε όρθια και στο Παρίσι. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ κέρδισε έστω και οριακά τον Κουρτουά ως ο καλύτερος τερματοφύλακας των ρεβάνς. Ο Νάβας συγκέντρωσε το 48% των ψήφων και ο Κουρτουά το 42%. Τρίτος στη λίστα ο Έντερσον της Μάντσεστερ Σίτι με μόλις 5%.

Ο Μεντί της Ρεάλ Μαδρίτης για ελάχιστες ψήφους βγήκε ο κορυφαίος αμυντικός για τις ρεβάνς των προημιτελικών. Ο αριστερός μπακ της Ρεάλ «κέρδισε» τον συμπαίκτη του Έντερ Μιλιτάο, ο οποίος ήταν στην δεύτερη θέση. Τρίτος στους αμυντικούς ο Κιμπεμπέ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στα χαφ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ξεπέρασε σε ψήφους όλα τα χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις. Ακολούθησε ο Τόνι Κρόος, ο οποίος έκανε καλό ματς και στο Άνφιλντ και την τριάδα έκλεισε ο Κασεμίρο, ο οποίος ήταν πάντου για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επίθεση δεν αλλάζει κάτι. Νέιμαρ, Μπαπέ και Φοντέν κέρδισαν τις προτιμήσεις. Πρώτος σε ψήφους φυσικά ο Κιλιάν Μπαπέ, τον ακολούθησε ο Νέιμαρ που είχε τρία δοκάρια κόντρα στην Μπάγερν και τρίτος στις προτιμήσεις σας ο Φιλ Φόντεν, ο οποίος χάρισε την πρόκριση στη Σίτι.

Μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη ψηφοφορία.