Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για τη ρεβάνς των 8 του Champions League

Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για τη ρεβάνς των 8 του Champions League

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Αυτή τη φορά, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους της ρεβάνς της Φάσης των «8».

Η ενδεκάδα του Αντώνη Σαούλη

Eνδεκάδα με αρκετούς παίκτες της Ρεάλ και με άλλη επίθεση. Για ευνόητους λόγους, η Ρεάλ των αρκετών προβληματών κατάφερε να προκριθεί χωρίς να χάσει από την Λίβερπουλ, οπότε ξεκινάμε κάτω από τα δοκάρια με τον Κουρτουά και στην άμυνα τους Μεντί, Μιλιτάο και Νάτσο από τους «μερένγκες». Μοναδική αλλαγή στο δεξί άκρο αυτή του Γουόκερ.

Στα χαφ και οι τρεις της Ρεάλ Μαδρίτης.Κασεμίρο (βγήκε και MVP του αγώνα) μαζί με Κρόος και Μόντριτς.

Τώρα στην επίθεση, Σανέ και Τσούπο Μοτίνγκ από την Μπάγερν που πάλεψαν να γυρίσουν την πρόκριση (αλλά δεν τα κατάφεραν) και ο Φοντέν ο οποίος με δικό του γκολ «κλείδωσε» την πρόκριση της Σίτι στα ημιτελικά του Champions League.

H ενδεκάδα του Κωνσταντίνου Ζάλιαρη

Κάτω απ' τα δοκάρια ο Κέιλορ Νάβας μάλλον είχε την πιο δύσκολη αποστολή παρά το γεγονός πως δεν αντιμετώπισε τον Λεβαντόφσκι, αλλά είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της Παρί στα ημιτελικά.

Το δίδυμο Νάτσο – Μιλιτάο δεν «σπάει» για κανέναν λόγο στα στόπερ, δεξιά ο Αλεξάντερ – Άρνολντ που ξαναβρίσκει τον εαυτό του κερδίζει την ψήφο μου και αριστερά ο Φερλάντ Μεντί της Ρεάλ και για την δική του συνεισφορά απέναντι στην Λίβερπουλ.

Στα χαφ όλοι έλαμψαν, με τον Τόνι Κροος που... είναι μόνιμα ψύχραιμος, όπως δήλωσε ο αδερφός του, με τον Γερμανό να κάνει τρομερή δουλειά κυρίως στο πρώτο ματς της «βασίλισσας» με τους «κόκκινους». Μαζί του παρατάσσονται στην 11άδα ο Καντέ που ήταν παντού για την Τσέλσι στην ρεβάνς με την Πόρτο, αλλά και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που απλά... συνεχίζει σαν τρένο.

Στην επίθεση, οι Νεϊμάρ και Μπαπέ που έστειλαν την ομάδα του Ποτσετίνο στους «4» αξίζουν τη θέση τους στην καλύτερη 11άδα των προημιτελικών του Champions League, με τον ανέλπιστο ήρωα της Σίτι, Φιλ Φόντεν, να μπαίνει μαζί τους για τα δυο νικητήρια γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Η ενδεκάδα του Παναγιώτη Δαλαταριώφ

Ο Κουρτουά κράτησε το μηδέν για την ομάδα του και την οδήγησε στα προημιτελικά, Στόουνς και Πέπε είναι το δίδυμο που θα κρατήσει μακριά από την περιοχή μας κάθε αντίπαλο. Με τους Παβάρ και Σανούσι θα έχουμε χιλιόμετρα στα άκρα μας και θα πιάνουν όλη την πλευρά δημιουργώντας φάσεις και έχοντας καλή αμυντική συμπεριφορά.

Ο Κρόος είναι ο ρυθμιστής στον άξονα, ο Μόντρις το κομπιουτεράκι κι ο Καντέ το μηχανάκι.

Με κολόνα τον Μπενζεμά στην επίθεση δεν φοβόμαστε το αν η μπάλα πάει στα αντίπαλα δίχτυα, έχουμε το Νεϊμάρ για περισσότερη ποιότητα και ο Τσούπα Μότινγκ θα μας δώσει το ταλέντο του, τον ενθουσιασμός του και φυσικά τα τελειώματά του.

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου ενδεκάδα! Προλαβαίνεις.