Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για την πρώτη φάση των 8 του Champions League

Πώς ψήφισαν οι συντάκτες για την πρώτη φάση των 8 του Champions League

Gazzetta team

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία για τους καλύτερους των καλύτερων είναι στο Gazzetta. To αθλητικό site, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή διαδραστική ενέργεια και αναζητά την κορυφαία ενδεκάδα της κάθε αγωνιστικής παρέα με το ULTREX MEN, το Νούμερο 1 ανδρικό σαμπουάν στον κόσμο που πλέον με την έκδοση ‘Legend by CR7’ φέρει και τη «σφραγίδα» του ΘΡΥΛΟΥ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo.

Στην εντυπωσιακή custom πλατφόρμα του site, μπορείς να επιλέξεις τους παίκτες που ξεχώρισαν στην κάθε αγωνιστική του Champions League, να φτιάξεις τη δική σου ενδεκάδα και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Αυτή τη φορά, οι συντάκτες έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τους κορυφαίους των πρώτων αγώνων της Φάσης των «8».

H 11αδα του Αντώνη Σαούλη

Τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κέιλορ Νάβας. Ναι, δέχθηκε 2 γκολ αλλά έσωσε τουλάχιστον άλλα πέντε. Στην άμυνα η υπέρβαση του Βάθκεθ ως δεξί μπακ και το γκολ του Τσίλγουελ ήταν αρκετά για να διαλέξω τα δύο μπακ. Στα στόπερ ο Μιλιτάο της Ρεάλ έκανε τεράστιο ματς ενώ ο Μαρκίνιος με το γκολ που σημείωσε μέσα στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση. Στα χαφ νομίζω η τριάδα είναι ξεκάθαρη. Ο Τόνι Κρόος μάς θύμισε ξανά γιατί είναι ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο με τους Ντε Μπρόινε και Μάουντ να σκοράρουν στα δικά τους ματς. Στην επίθεση εύκολες επιλογές. Ο Βινίσιους με τα δυο γκολ κόντρα στην Λίβερπουλ, ο Μπαπέ επίσης με τα δύο δικά του και ο Φόντεν με το γκολ στο... παρά ένα για τη Σίτι είναι η τριάδα που ξεχωρίζω.

H 11αδα του Παναγιώτη Δαλαταριώφ

Ο Μεντί κράτησε το μηδέν στην Πορτογαλία και μετά το 0-2 της Τσέλσι, οδηγεί τους «μπλε» στα ημιτελικά. Και ίσως να είναι κι η μόνη αγγλική ομάδα στους «4», μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ με 3-1. Ο Μπαπέ έβαλε δύο γκολ μέσα στο Μόναχο. Τί άλλο να έκανε, δηλαδή; Ο Κίμιχ ήταν από τους παίκτες που κατάπιε εμέτρητα χιλιόμετρα σ' ένα ματς όπου η ομάδα του δεν τα κατάφερε. Ο Βινίσιους δεν μπορούσε να λείπει από την 11άδα μας, μετά τα δύο γκολ του επί των «reds», ενώ ο Ασένσιο ήταν τρομερός σ' άλλο ένα ματς. Με τους Κρόος και Ντε Μπρόινε ο άξονάς μας είναι «αχτύπητος» κι οι Μιλιτάο - Κιμπεμπέ θα οδηγήσουν την άμυνά μας στο... μηδέν!

Η 11αδα του Δημήτρη Σαμόλη

Για τη θέση του γκολκίπερ επιλέγω τον Κέιλορ Νάβας της Παρί. Η ομάδα του δέχτηκε φοβερή πίεση από τη Μπάγερν, η οποία έκανε 31 τελικές. Από τη στιγμή που οι Γάλλοι έφυγαν νικητές από το Μόναχο (3-2), κι ας δέχτηκε δύο γκολ, παίρνει την ψήφο μου. Για τα δύο άκρα της άμυνας επιλέγω τους μπακ της Ρεάλ, Μεντί και Βάθκεθ. Αμφότεροι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επικράτηση (3-1) επί της Λίβερπουλ. Ο ένας μου στόπερ είναι ο Μαρκίνιος. Όσο έπαιξε έβαλε γκολ στη Μπάγερν. Μετά την αποχώρησή του, το κέντρο της άμυνας της Παρί αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Παρτενέρ του ο Μιλιτάο της Ρεάλ, έπιασε υψηλή απόδοση και περιόρισε τη γραμμή κρούσης της Λίβερπουλ με καίριες επεμβάσεις. Η τριάδα μου στη μεσαία γραμμή απαρτίζεται από Κρόος, Μόντριτς και Ντε Μπρόινε. Ο πρώτος με φοβερές πάσες έβαλε μπελάδες στη Λίβερπουλ, ο δεύτερος έδινε τον ρυθμό στους Μερένγκες, ο τρίτος ήταν το κάτι άλλο για τη Σίτι απέναντι στη Ντόρτμουντ, ανοίγοντας το σκορ. Η τριάδα στην επίθεση απαρτίζεται από Βινίσιους Τζούνιορ, Μπαπέ και Φόντεν. Ο πρώτος ήταν ο MVP της Ρεάλ με δύο γκολ, ο Μπαπέ το ίδιο για την Παρί στο Μόναχο, ο Φόντεν έψαξε το γκολ, έχασε ευκαιρίες και στο τέλος έδωσε τη νίκη στους «πολίτες».

Ψήφισε κι εσύ τη δική σου ενδεκάδα! Προλαβαίνεις.